Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 więzienna cela nad łóżkiem skazanego wieczny kalendarz 3
befana_di_campi Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 @Waldemar_Talar_Talar To nie jest haiku, mimo że przyjęło tegoż formę. Haiku opisuje przede wszystkim przyrodę w jej transcendentnym, połączonym z falowaniem, trwaniu.
Lidia Maria Concertina Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 @Waldemar_Talar_Talar Świetne! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
iwonaroma Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 @befana_di_campi napisałaś "przede wszystkim" - a więc nie zawsze.
wierszyki Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 Jak dla mnie, przebija się niebo, choć to pióra x granatowym atramentem bywają wieczne ;)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - raz bywa lepiej a raz gorzej - tak to działa - następne będą lepsze - Pzdr. Witam - cieszy mnie że się spodobało - Pzdr. Witam - miło że czytasz - dziękuje - Pzdr.
Konrad Koper Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2024 @befana_di_campi @Waldemar_Talar_Talar Poszerzyłbym pole. Czegoś mi brakuje...
Rekomendowane odpowiedzi