Ten utwór został doceniony przez użytkowników. A-typowa-b Opublikowano 31 Maja 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2024 (edytowane) Piszę, ponieważ po schodach do ciebie nie dotrę, nieważne ile stopni pokonam, zawsze będziesz o ten jeden wyżej. I nawet kiedy rękę nieśmiało wyciągnę, to wciąż za mało. Nie tak! Nie dobrze! Czas przysług nie robi, płynie niestrudzony. Wszyscy jesteśmy w tej toni! Księżyc z nieba mógłby czerwień ukraść z krwi która w noc się wylewa. Wtedy surowość twarzy niejako przestrach wewnątrz trzyma. Głupia, niespełna rozumu, uśmiech zbolały trzymam w kieszeni. Z nadzieją, że jednak, „może”, „kiedyś”, nie znaczy wcale. Anna Czerniak (A-typowa-b) Edytowane 31 Maja 2024 przez A-typowa-b (wyświetl historię edycji) 11
Leszczym Opublikowano 31 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2024 @A-typowa-b Miło znów spotkać ;) 1
A-typowa-b Opublikowano 31 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2024 @Leszczym a mnie miło, że Tobie miło. Pozdrowionka :) @violetta dzięki.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2024 Witam - „kiedyś”, nie znaczy wcale. - fajne to - Pzdrserdecznie. 1
wierszyki Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zawsze można więcej, tak mówią. Jakim kosztem? Czy to się kalkuluje? Takie to owo zawsze. 2
A-typowa-b Opublikowano 1 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2024 @Waldemar_Talar_Talar właśnie jest taka nadzieja :). Również pozdrawiam. @agfka Czy miłość prowadzi kalkulacje? Jest zwyczajnie i tyle. A jeśli kalkuluje, to czy owo uczucie można nazwać miłością? P.S. Mam nadzieję, że odpowiedź dobrze zrozumiałam. Pozdrawiam.
[email protected] Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2024 @A-typowa-b Kopę lat Aneczko, popatrz przypomniałaś Sobie o nas. 1
A-typowa-b Opublikowano 1 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2024 @[email protected] ja nie zapomniałam. Jestem, czasem mniej czasem więcej. Ciebie też długo nie było widać.
[email protected] Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2024 @A-typowa-b Jestem stale choć bez wiersza, moja nicość z czasem większa. Pozdrawiam i zdrowia życzę w Dzień Dziecka!!!
A-typowa-b Opublikowano 2 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2024 @[email protected] wzajemnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 2 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2024 Można i tak... Łukasz Jasiński 1
A-typowa-b Opublikowano 2 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2024 @MIROSŁAW C. Pozdrawiam i dzięki. @[email protected] wzajemnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . @Łukasz Jasiński cześć, podobno można. Pozdrawiam Łukaszu.
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 2 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2024 @A-typowa-b Podobno, proszę pani... Łukasz Jasiński
poezja.tanczy Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2024 @A-typowa-b Zostawione żale Sprawdzam tak niedbale Pięknie napisane Duży plus Pozdrawiam miło, M. 1
A-typowa-b Opublikowano 4 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2024 @poezja.tanczy dzięki. Pozdrawiam. 1
Tectosmith Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2024 @A-typowa-b Tęsknota i pragnienia na wyciągniętej dłoni. Faktycznie, nie da się dosięgnąć wszystkiego, czasami nawet jest się odrzuconym, ale nadzieja zawsze pozostaje i myślę, że warto się jej trzymać. Bardzo ładny wiersz. Pozdrawiam ciepło :-) 1
A-typowa-b Opublikowano 6 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2024 @Tectosmith lubię kiedy pozdrawiasz mnie ciepło ;).
Ewelina Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2024 @A-typowa-b piękne napisane. I ta nadzieja... Pozdrawiam serdecznie:) 1
Nata_Kruk Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @A-typowa-b ... zacytowałam jw. ale całość, dojrzała, kobieca... po prostu taka jak lubię. ... poza tym, peelka trzyma.. "zbolały uśmiech w kieszeni"... piękna fraza... :) Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi