Dariel Gryfinheart Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 tytuł miał być dwa tysiące sześćset pięć... mamy ma|my
Dariel Gryfinheart Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 nie mój styl ale... no własnie,ale co komentujcie...
Samo zło Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 czy to mialo byc powielanie Atler Net'a? nie wyszlo, a jesli nie jest to w twoim stylu, to po cholere sie zabierasz za zabawy slowne....
Vera_Ikon Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Mam za małą wiedzę by to zinterpretować i skomentowć :P pozdr
Dariel Gryfinheart Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Jak chcesz wiedzieć to lubię anagramy itp. więc ten pomysłz tym pseudo-wierszem miałem w głowie od dawna... A co do Alter Net czytałem tamten wiersz, nie zainspirował mnie, a do takiego wiersza minimalistycznego - wszędzie widzę piszących coś w stylu - Twój wiersz jest przegadany...
Patryk_Nikodem Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Haha Twój nie jest przegadany :D Forma miła dla oka, ale ja się nie znam. Przypomina mi to trochę poezję dwudziestolecia międzywojennego. pozdrawiam
Dariel Gryfinheart Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Vera Ikon - chwyt erystyczny? niekompetencja z nutką ironi. Jak ja lubię ironię:] PN - A miało być współcześnie.
Wiktor Desiczewski Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 o ^&*! toć to kwintesencja dzisiejszej pozeji... dwa (?) słowa a resztę chłopie wymyśl sobie sam, żeby było ciekawiej... ech... jak dla mnie to może nie wiersz ale świetna parodia twórczości poetów "przyszłości"
Dariel Gryfinheart Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Panie WD - jak napisałem nie przepadam za takimi wierszami. Jeżeli cche czytać takie wiersze to otworzyłbym słownik języka poslkiego i sobie recytował. Ale mi hcodzi o sprawdzenie inteligencji czytających...
Wiktor Desiczewski Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 aaaaaa to zmienia postać rzeczy... ja w tym wierszu widzę trzy.. cztery sensy.. kto da więcej? pozdro wiktor
Vera_Ikon Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Ja też lubię ironię :) Ale tu akurat nie trafiłeś... Na prawdę mam za małą wiedzę by to zinterpretować :P Niedoskonała jestem i ciągle się uczę... pozdr wesoło
Johohanan Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 No zdecydowanie nie! Poezja to nie jest słowo czy dwa. Wszystko mogę sobie w to wpisać... wszystko albo nic. Pozdrawiam serdecznie.
Dariel Gryfinheart Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Johohonan - tu są 3 słowa, ale to tylko tak na marginesie. Vera - ten wiersz nie maił być ironiczny.
Rekomendowane odpowiedzi