Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Andrzej_Wojnowski Opublikowano 4 Marca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 Los mocno kopie znów twarzą w błoto lecz szybko wstajesz i biegniesz dalej nie chcesz ostatni dobiec na metę maraton życia ciebie zachwyca gdy słońce wstaje nowe wyzwanie kochasz ten klimat często porażki wcale nie męczą znasz na to bardzo prostą receptę „Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą” 11
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 A właśnie! Po trzech miesiącach bezprawnej blokady - przegoniłem wszystkich... Łukasz Jasiński 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 4 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 @Łukasz Jasiński No to jesteś zwycięzcą. Pozdrawiam @agfka Jutra może nie być. Pozdrawiam 2
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 @Andrzej_Wojnowski Siły fizycznej używam bardzo rzadko, jeśli już: to w samoobronie - używam rozumu, a dlaczego jutra może nie być? Łukasz Jasiński
Marek.zak1 Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 Tak bywa, a i znane powiedzenie Piłsudskiego też o tym. Bywa też, że walczy się o przegrane z góry sprawy i ponosi gigantyczne straty potem ogłaszając się moralnymi zwycięzcami. Bywa różnie. Pozdrawiam. 1
Dared Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 @Andrzej_Wojnowski Nie zgadzam się z przedmówcami, zwycięzca z zasady jest tylko jeden, ten drugi, trzeci też zasługuje na szacunek 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 4 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 @Dared "Vae victis" też mi nie odpowiada. Pozdrawiam
Dared Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 @Andrzej_Wojnowski Czyli tylko jeden wygrany?
Dared Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 @Andrzej_Wojnowski Czym zasłużyłem na taki sadyzm? wybacz i bardzo przepraszam
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 4 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 @Dared OK. Faktycznie przesadziłem. Pozdr.
Dared Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 @Andrzej_Wojnowski 40/1 większe wrażenie robi chyba, ten sam koncert, flaga uuuuuuuf
viola arvensis Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 @Andrzej_Wojnowski święte słowa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 Wiersza fajny, dynamiczny, aczkolwiek nie walczę:) 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 5 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2024 @Dared Jakbym miał wybierać to jednak husaria. 1
Deonix_ Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za przypomnienie :) Przyda się :) Mnie porażki męczą, niestety. I wyzwań nie lubię, ryzyko podejmuję "kalkulacyjnie" i mając odpowiednie zabezpieczenia :) Nie jestem człowiekiem zadaniowym. Zazdroszczę tym, którzy są, chociaż to też miewa wady. A wiersz, że się tak wyrażę - adrenergiczny :) Pozdrawiam Deo 1
poezja.tanczy Opublikowano 7 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2024 @Andrzej_Wojnowski I opowiedzenie, swojego życia I mania stwórcza, nowe odkrycia Tak to jest Walcz Pozdrawiam miło, M. 1
Dared Opublikowano 7 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2024 @Andrzej_Wojnowski Przyznasz że to trochę dziwne że Szwedzi uczą nas naszej historii, co do palmy pierwszeństwa nie będę się wykłócał
Rekomendowane odpowiedzi