Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2024 (edytowane) Nie wszystkie drogi prowadzą gdzieś są również takie które prowadzą donikąd Przednimi człeka zatrzymuje stop są przeznaczone dla zbłąkanych dusz Którym obojętne w w jaką stronę iść one wolą błądzić nie wiedząc co to cel Edytowane 13 Lutego 2024 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 4
Tectosmith Opublikowano 13 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2024 @Waldemar_Talar_Talar Fajnie i mądrze. Mały błąd w piątym wersie. Pozdrawiam.
Kościół Zbawienia Słów Opublikowano 14 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2024 @Waldemar_Talar_Talar Znowu bardzo trafne jak dla mnie, skoro od dwóch dziesięcioleci nie mogąc pojąć tego i owego u ludzi, i to wszystkich, których znałem, wreszcie do mnie dotarło że to właśnie kwestja decyzji i niczego innego, sprzeczna z deklaracjami. Wolą błądzić i udawać że szukają, bo nie chcą zmian. A jeszcze jedna reflexja może zabłysnąć w czytelniku, czy to nie ja jestem zbłąkaną duszą również? Super, Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuje za owe fajnie i mądrze - Pzdr. Witaj - tak jak napisałeś w komentarzu - może to ja ty i ona ową zagubioną duszą - dzięki za przeczytanie - Pzdr. 1
Rekomendowane odpowiedzi