Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 3 Stycznia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 (edytowane) bez okien otwartych na świat mój dom nie jest domem bez drzwi przez które do świata wybiegam a gdy o niebie zapomnę umieram Edytowane 6 Stycznia 2024 przez duszka (wyświetl historię edycji) 10
Leszczym Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 @duszka Jakbym coś dostrzegł na kształt zmiany stylu.. Zwątpienie jakieś? ;)
duszka Opublikowano 4 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zwątpienie, lecz rozpoznanie, że popadam w takie stany i nie tylko ja - z własnej winy lub z powodu zewnętrznych wpływów... Albo jedno i drugie. Dziękuję Ci za uważne czytanie :) Miłego dnia! @Natuskaa Dziękuję Ci pozdrawiam :) @MoniaDziękuję Ci :) 1
duszka Opublikowano 4 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 @TectosmithDziekuję Ci za miły ślad obecności :)
Tectosmith Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 @duszka A bardzo proszę. Ładna miniaturka. Pozdrawiam. 1
duszka Opublikowano 4 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 @huzarc@MIROSŁAW C.Dziękuję Wam :)
Moona Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2024 Czasem się trzeba zapomnieć i wrócić ;) Pozdrawiam :) 1
duszka Opublikowano 5 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...i wtedy może potrafić być bliżej niego niż przedtem... Dziękuję i również pozdrawiam :) @A-typowa-b Dziękuję Ci :)
duszka Opublikowano 5 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2024 @Sennek Miło mi i dziękuję :)
poezja.tanczy Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @duszka Bez nieba się człowiek postarza Bo dobre, się tylko zdarza Fajnie, jak to u Ciebie Warto przemyśleć Pozdrawiam ciepło M. 1
duszka Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...tylko z nim zdarza... Tak :) Dziękuję Ci za życzliwy kommentarz i również ciepło pozdrawam :) @Radosław Dziękuję Ci i dobrego dnia :) 1
Radosław Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 Bardzo lekko i pięknie napisane. Proponuję kosmetyczną zmianę w wersie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na a gdy o niebie zapomnę Pozdrawiam ciepło 1
duszka Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @Radosław Dziękuję za miłe slowa i propozycję zmiany. Podoba mi się, bo wygładza styl i subtelnie upiększa brzmienie :) Dziękuję Ci!
Radosław Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @duszka Proszę bardzo. Ze zmianą, czy bez, wiersz i tak wznosi serce. Pozdraiwam 1
Rekomendowane odpowiedzi