Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 3 Stycznia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 (edytowane) Wspaniali nieszczęśliwi nie wiedzieli że są szczęśliwi, a czuli tyle co nic minęli spacerkiem parę (pary musnęły się lekko odczuciem) ładnych szczęśliwych, którzy nie rozumieli że są nieszczęśliwi, choć czuli tak wiele największe zastrzeżenia wobec powyższych miał spozierający obserwator wiedzący i rozumiejący i całkiem nijaki Zresztą ten nie zauważył ani trochę jak tam u nich jest z miłością Warszawa – Stegny, 03.01.2024r. Edytowane 4 Stycznia 2024 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 15
obywatel Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 (edytowane) Gdybym wygrał brąz nie złoto lub srebro to byłbym lekko zawiedziony, wiem coś na ten temat jako wicemistrz juniorów w mistrzostwach Polski :)))) Edytowane 3 Stycznia 2024 przez sam_i_swoi (wyświetl historię edycji) 1
Leszczym Opublikowano 3 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 @sam_i_swoi ale jednak wicemistrz, a nie mistrz nad mistrzami, ale jak najbardziej doceniam i gratuluję :) A w jakiej to dziedzinie można spytać? Sporty jakieś? 1
obywatel Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 @Leszczym sport, sport, dzięki :) wiesz trafiłem w latach 80' piątkę w totolotka, cieszyłem się do czasu, aż zona wymyśliła co kupimy za to :)))))))))))))))))))))))) 1
duszka Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 @Leszczym Szczęście nie mierzy się ilością i siłą uczuć... Może to po prostu ten cudowny spokój, który rózni sie od obojetności ożywieniem. Tak sobie pomyslałam :) A wiersz ciekawie ujety. Zatrzymuje. Pozdrawiam :) 1
Leszczym Opublikowano 3 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 @sam_i_swoi Dobrze, sport, ale jaki? Tak, ciekawy jestem po prostu. Gdyby wówczas padła szóstka no to kolegi pewnie by tutaj nie było ;) @duszka Tak, możliwe i w ogóle jest niewymierne i bywa często nawet nieuświadomione :))) Również pozdrawiam. 1
obywatel Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 @Leszczym E tam , ta hiperinflacja pod koniec (89?) by i tak to pochłonęła :))) strzelectwo sportowe, sekcja broni długiej, w pozycji leżącej :))) 1
Leszczym Opublikowano 3 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 @sam_i_swoi Strzelectwo i pisanie może mieć bardzo dużo wspólnego ze sobą :)) Zresztą szóstka w totka też, ot w dobrobycie siadasz nad zeszytem i jedziesz nie przejmując się niczym :) 2
obywatel Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 @Leszczym Miałbym i pewnie nie ja tylko, wiele jeszcze przykładów szczęścia, chodzi o ogólną sumę pod koniec i ocenę innych, moja to, że jeszcze żyję. a to gdzie i kiedy, to ta druga część mniej szczęśliwa, zmień tytuł na wieloznaczny "szczęśliwi mniej - więcej szczęśliwi" :))) 2
Leszczym Opublikowano 3 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 @sam_i_swoi Czasem się to czuje, a czasem nie, ale na mój ogląd kryteria szczęścia są tak dalece nieostre, że ocenić tego się po prostu dobrze nie da..., dzięki za uwagę, ale tytuł zostawię jak jest ;))
iwonaroma Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 B.ciekawe, bo rzeczywiście, kto ma rację? :) Obserwator czy szczęśliwi, którzy de facto są nieszczęśliwi, tylko o tym nie wiedzą? (i odwrotnie:)) Mnie się obserwator podoba ale subiektywne odczucia też mają swoje racje... :) 1
Starzec Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 @Leszczym a obserwator w parku lub w kawiarni? :) Pozdrawiam:) 1
Rolek Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 @LeszczymPrzypomniało mi się, jak kiedyś "za rączkę", się chodziło z dziewczynami. 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 @Leszczym Z tekstu wynika, że osobą posiadająca największą wiedzę o sytuacji, jest jego autor. Dlaczego obserwator jest całkiem nijaki? 1
Leszczym Opublikowano 4 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 @iwonaroma tutaj ogólnie jest stosunkowo mało racji, przykro mi, ale mało... @Starzec siedzi na ławce i śledzi sobie spokojnie wzrokiem najróżniejsze osoby... @Rolek fajne są takie wspomnienia a potem patrzysz na swój real i jakoś tak nie aż tak... @Wędrowiec.1984 taki akurat podpadł pod wiersz. To nawet dobrze, bo nie obciąża sobą osób obserwowanych... @Tectosmith dzięki Tecto, ale tutaj zostawię jak jest... ot, taki pomysł... 2
Nata_Kruk Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... ta propozycja na tytuł jest świetna... wg mojej oceny, lepsza niż ta, którą masz. Treść na tak. .. :) 1
Leszczym Opublikowano 4 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 @Nata_Kruk Wiesz co, skoro aż 2 osoby tak twierdzą no to jeszcze się zastanowię :) Dzięki :)
Moona Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2024 /spozierający/ niepotrzebne mz Ja to mam taki radar w oczach, że jak spojrzę na parę to wiem, czy między nimi jest miłość, czy coś około tego ;) Pozdrawiam :) 1
Leszczym Opublikowano 5 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2024 @Moona Nawet może chciałbym mieć takie umiejętności. Żeby nie wiem w odpowiednim czasie wkroczyć w miejsce? ;))
Rekomendowane odpowiedzi