Helvetica Standard Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 @Tectosmith Bardzo podoba mi się „gówniana chorągiewka na wątpliwym wietrze”, wyśmienite. Nie jestem za to przekonany co do ilości (IMHO nadmiernej) wielokropków, których przesyt odbieram jako lekki przechył w stronę pretensjonalności.
Tectosmith Opublikowano 3 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 @Helvetica Standard Możesz mieć rację z tymi wielokropkami. Zastanowię się nad tym. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
[email protected] Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 @Tectosmith Regulamin aż skwierczy, Ty dla niego... odźwierny! Pozdrawiam W Nowym Roku.
Leszczym Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 @Tectosmith Pytałeś mnie kiedyś o opinię i teraz widzę jak ostatnio piszesz bardziej depresyjnie, ale właśnie z nutką jasności, wesołości, jakimś smakiem nadziei i mi się to u Ciebie podoba, jakbyś szedł w lepszym kierunku. Ale - podkreślam - to tylko opinia, w dodatku nie znam się :)))
Tectosmith Opublikowano 4 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 @[email protected] Ach ten regulamin. Najlepszego w Nowym Roku. Dziękuję Ci i pozdrawiam serdecznie.
Tectosmith Opublikowano 4 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 @Leszczym I wcale się nie pomyliłeś. Ta deprecha będzie ze mną jeszcze długo. Dziękuję Ci i pozdrawiam serdecznie. 1
Tectosmith Opublikowano 4 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znaczy, że co?
Kwiatuszek Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2024 @Tectosmith Piękny wiersz, ale tej nadmiar żalu bijący z wiersza....Echh...co można zrobić żeby wszyscy byli uśmiechnięci?
Tectosmith Opublikowano 5 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2024 @Kwiatuszek Dziękuję Ci Kwiatuszku. Ja nie dążę do tego, żeby być wiecznie uśmiechniętym. Wystarczy mi, że uśmiecham się czasami a resztę traktuję, jako chwilę refleksji. Pozdrawiam Cię cieplutko :-) 1
BiałaSowa Opublikowano 24 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2024 @Tectosmith Nie lubię, gdy w poezji pojawiają się wulgaryzmy
Rekomendowane odpowiedzi