Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 2 Stycznia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2024 to nie znaczy że nudno to nie znaczy że trudno to nie znaczy że zwykle to nie znaczy że zniknie dzień w nocy dzień to dzień i noc go omija więc bądź osobo w tym dniu szczęśliwa :) 12
iwonaroma Opublikowano 2 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Marek.zak1 wzajemnie Marku :) i dziękuję
iwonaroma Opublikowano 2 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @dot. :) ślicznie dziękuję
Rolek Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2024 @iwonaroma Trochę porymowałaś, brawo! N.R. to znaczy Nowy Rok... 1
iwonaroma Opublikowano 2 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Rolek :) ciut mi się rymnęło ;) To również pozdrawiam z N.R. i dziękuję
Ewelina Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2024 @iwonaroma i bardzo słuszna koncepcja :) Pozdrawiam w Nowym Roku :) 1
Moona Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2024 To dobry plan na każde dzisiaj :) Pozdrawiam :) 2
kwintesencja Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2024 @iwonaroma zgadzam się z wierszem, bądź szczęśliwa autorko! 1
iwonaroma Opublikowano 2 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Ewelina :) Dziękuję i również zdrówka na cały Nowy Rok :) @Moona właśnie:) Dzięki i również pozdrawiam:) @kwintesencja wzajemnie autorko - bądź szczęśliwa jak najczęściej:) Dzięki za głos :) @Natuskaa @huzarc @Tectosmith Podziękowania:) 3
Nata_Kruk Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...................................... :) Zrobię, co w mojej mocy, żeby tak było. Pozytywna treść. Hej noworoczne. 1
iwonaroma Opublikowano 3 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Życzę :) Hej również noworoczne i dziękuję 1
iwonaroma Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @tak to ja :) dziękuję
Kwiatuszek Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2024 @iwonaroma Przemawia do mnie ten wiersz, pięknie ujęte:-) Pozdrawiam! 1
iwonaroma Opublikowano 7 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) dziękuję i również pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi