Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 20 Grudnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2023 (edytowane) w przedszkolu poszliśmy do domu złotej jesieni na spotkanie wigilijne mówiłam wierszyk a starsza pani przede mną płakała płakała płakała dygnęłam i wręczyłam jej laurkę z namalowanym przeze mnie sercem tuliła mnie jak dzieciątko boże patrzyła na mnie jak na aniołka * potem było ze mną różnie gniewy, kłamstewka, zazdrości wstydy, ucieczki, zaniechania ale dobrze pamiętam kim jestem na początku Edytowane 20 Grudnia 2023 przez iwonaroma Spacje (wyświetl historię edycji) 10
Marek.zak1 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2023 (edytowane) Dzieckiem, w pełnym tego słowa znaczeniu. Potem trzeba walczyć o swoje i jest to, co wymieniłaś. Pozdrawiam Edytowane 20 Grudnia 2023 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 1
Rafael Marius Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieckiem Bożym. 1
Starzec Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2023 @iwonaroma takie niuanse się pamięta, a co później, to już doczesność :) Pozdrawiam:) 1
poezja.tanczy Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2023 @iwonaroma Dzieci są czyste A dorośli muszą do czystości dążyć Pozdrowienia najlepsze :) Wiersz pierwsza klasa 1
iwonaroma Opublikowano 21 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Rafael Marius :)) Dzięki @Marek.zak1 Tak, tak właśnie jest. Dziękuję i również pozdrawiam:) @Starzec :) właśnie Dzięki i również zdrówka @poezja.tanczy Muszą się dorośli 'trochę' oczyścić, bo się 'trochę' pobrudzili... ;) Dzięki i również pozdrowienia najlepsze:) 2
duszka Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2023 @iwonaroma Szczerze, prawdziwie :) A zakończenie do zapamiętania i przypominania dla nas wszystkich i o wszystkich :) 1
iwonaroma Opublikowano 21 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @duszka Duszko :) dziękuję szczerze @Andrzej_Wojnowski @Waldemar_Talar_Talar Podziękowania:))
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2023 aż by się chciało dopisać: dziś przyszła dziewczynka do mnie powiedziała wierszyk wzruszyłam się przytuliłam i nagle zapytała: czemu płaczesz babciu? 1
Wiesław J.K. Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @iwonaromaInspirujące zdanie! Pozdrawiam serdecznie i rzecz naturalna serduchowo. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
iwonaroma Opublikowano 22 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Jacek_Suchowicz Ale ładnie Jacku to zapisałeś :) Dzięki @Wiesław J.K. ;) Dzięki i również serdecznie @Natuskaa @Rolek Podziękowania:))
Rekomendowane odpowiedzi