Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 ciszo kim ty jesteś poezją czy smutkiem a może jesteś prawdą która czasami boli ciszo kim ty jesteś czasem straconym złudzeniem a może fajną chwilą ciszo kim ty jesteś czemu dokuczasz a czasem cieszysz jak lot motyla ciszo kim ty jesteś jak cię zrozumieć czy można wierzyć w twoją głębie ciszo kim ty jesteś czy warto do ciebie się uśmiechać być na tak 4
duszka Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 @Waldemar_Talar_Talar Twój wiersz podpowiedział mi, że jest ona przestrzenią dla Twoich pytań... W takich otoczonych ciszą pytaniach można czasem znaleźć odpowiedź. Piękny temat. Pozdrawiam :)
Archie_J Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 Cisza ma coś i z poezji i ze smutku :-)
Rafael Marius Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie że warto.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też chciałbym wiedieć. Dlatego bardzo często słucham "Brzmienia ciszy". pozdr.
poezja.tanczy Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2023 @Waldemar_Talar_Talar Lubię takie rozważania, bo ciągnę je dalej w sobie Fajnie piszesz Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie że to piękny temat - Pozdr.zadowpleniem. Witaj - dokładnie tak ja w komentarzu - dziękuje serdecznie za czytanie - Pozdr.serdecznie. Witam - też tak sądzę - dziękuje za czytanie - Pozdr. Witam - serdecznie dziękuje za utwór i czytanie - Pozdr. Witam - cieszy mnie twój komentarz - jest miły - Pozdr. 1
Rekomendowane odpowiedzi