Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Bożena De-Tre Opublikowano 12 Listopada 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2023 Bransoletka Bransoletka na ręku – - magiczny talizman mój, zamknięta we wspomnień pudełku kolory tęczy ma. Gdy robisz ją tak w skupieniu, z miłością i sercem swym, przyglądam się w oddali. szukając Ciebie w nim. Obrazie wśród obrazów bez gwoździ i bez ram - - jak dobrze, że Ciebie mam… Ty jesteś coraz starsza. Za chwilę szkoły czas… Bransoletki nie oddam… Zostanie ze mną już… Może pokój posprzątam… i kiedy wrócisz tu – - pierścionek Tobie zrobimy taki jak z moich snów. 9
Bożena De-Tre Opublikowano 13 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2023 @Bożena De-Tre Łukaszu dziękuję Ci za Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Corleone 11 Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2023 @Bożena De-Tre Sentymentalnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... Ale tytuł wystarczy raz podać. Serdeczne pozdrowienia.
Bożena De-Tre Opublikowano 13 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2023 @Corleone 11 Tylko to waźna Branzoletka-:)..chciałam znaczenie podkreślić. 1
Corleone 11 Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2023 @Bożena De-Tre Rozumiem. Wiadomo, że ważna: czy w przeciwnym razie napisałabyś o niej? Chodzi o kwestię formalną. Dzięki Ci wielkie za odpowiedź Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdeczne pozdrowienia.
Rafael Marius Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2023 @Bożena De-Tre Talizman?
Bożena De-Tre Opublikowano 13 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2023 @Rafael Marius Dla mnie tak.To sprzątanie najgorsze Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
poezja.tanczy Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2023 @Bożena De-Tre Przywiązujemy się do wielu drobnych rzeczy I dobrze, bo nadajemy im wartość Życie musi być złożone z wartości Inaczej zamienia się w pasmo złości Pozdrowienia 1
Bożena De-Tre Opublikowano 14 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2023 @poezja.tanczy Wartości stałe pewne jak świat?Czy ludzkie proste życzenia mam?.Dziękuję..to sprzątanie najgorsze Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Bożena De-Tre Ktoś musi.Innaczej człek się „ przydusi”-:)Zobaczyłam że temacik banalny zakończyć trzeba to „ użyłam „ miotły.Skarby robią zamieszanie czasami spore..pozdrawiam 1
Nata_Kruk Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... sympatyczna, wspomnieniowa treść... :)
Stary_Kredens Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2023 @Bożena De-Tre nie wiem kto jest adresatem tego wiersza, ale może to nie ma znaczenia, bliska osoba po prostu. Lubię takie wzruszające , nostalgiczne tematy, ładnie napisane Kredens pozdrawia 1
Leszczym Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2023 @Bożena De-Tre Tak, tak, ładne... ;))
Rekomendowane odpowiedzi