Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 10 Listopada 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 (edytowane) Bywają czasem na mieście albo w ciszy zasiadają nad laptopem z kawą i papierosem wrzucają gdzieś kiedyś linki do sieci i myślą i uważają i planują że wskrzeszą sprawy łóżkowe piosenką że zmierzą się z wszechoporem spojrzeniem przyznaję, że dość zabawni z nich nieumarli a kobiety się cieszą się cieszą się cieszą Warszawa – Stegny, 10.11.2023r. Edytowane 10 Listopada 2023 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 9
Tectosmith Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A poza tym to nie bardzo rozumiem o co ci chodzi. Nie wiem wszystkiego jednak. Pozdrawiam serdecznie. 1
Leszczym Opublikowano 10 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 @Tectosmith Jak to nie rozumiesz? Nie widzisz nutek oporu kobiet przed mężczyznami :)) No rozumiem, Kolega ich nie doświadcza, czego tylko pogratulować :) również pozdrawiam :)
Tectosmith Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie, nie widzę. Że niby to ironicznie miało zabrzmieć? No cóż, taki mam umysł, nie ironiczny. 2
Leszczym Opublikowano 10 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 @Tectosmith Nie no raczej, tak to żartobliwe było. A przynajmniej taki miałem zamiar. Masz prawo mieć umysł nie ironiczny i przecież możesz nie być skłonny do żartów. Tak naprawdę też można. Rozumiem to całkiem nieźle. Mogę tylko dodać, że z najróżniejszych przyczyn utożsamiam się z personą, o której śpiewa w piosence legendarna Dalida, a od tego wziął się wierszyk. No naprawdę w końcu znalazłem "swoją" piosenkę ;)) 1
Dared Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 @Leszczym Dobre, usunąłbym tylko "rokrocznie" bo to taki codzienny rytuał erotomanów-gawędziarzy, lubię tego słuchać dla zabawy ;-))) 1
Leszczym Opublikowano 10 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 @Dared Tutaj masz rację - muszę coś pokombinować z tym słówkiem :) 1
Dared Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 @Leszczym Może lepiej "czasem"? 1
Leszczym Opublikowano 10 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 @Dared Wiesz co muszę pokombinować z tym słówkiem :) Czasem jest takie aż za częste, wręcz nadużywane :) No naprawdę muszę nad tym pomyśleć... 1
Dared Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 @Leszczym Jestem prostakiem, nie wszystko co proste musi być prostackie ;-)))) 1
Leszczym Opublikowano 10 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 @Dared Słuchaj o tym nie musisz mnie wcale przekonywać, bo ja akurat serio jestem prosty, wręcz codziennie się staram taki być, a i naprawdę lubię prostotę :) Proste rozwiązania są najlepsze !!!! 1
Dared Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 @Leszczym Dokładnie, kiedyś przeczytałem tutaj "wiersz" jak ktoś pije herbatę jakąśtamfiufiu z filiżanki jakiejśtamfiufiu, nie potrafię zapomnieć;-(((( 1
Leszczym Opublikowano 10 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 @Dared Innymi słowy zmieniam na czasem :) Dzięki!! 1
Dared Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 @Leszczym Moja próżność została zagłaskana, dzięki, będę lepiej spał ;-))) 1
Marek.zak1 Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 Nie wiedziałem, że tak jest, ale skoro piszesz, pewnie tak się dzieje. Ciekawy tekst. Pozdrawiam 1
Leszczym Opublikowano 10 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 @Marek.zak1 Tak, tak Marek, nie wiedziałeś ;)) Kolega zdaje się nie czyta naszych wierszy, a to jest błąd :) Również pozdrawiam :)
Bożena De-Tre Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 @Dared @Dared -:)Chodzą takie fiufiuuu On i fiufiuuu Ona a Ono jeszcze ie wie ale już czuje Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Dared Ja tego wpisu mie zapomnę-:)Piekny sarkastyczny ale nie nezczelny!!Brawo!
violetta Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 Fajna piosenka, uwielbiam taki styl:)
Rafael Marius Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A po co wskrzeszać. Niech sobie leżą w pokoju świętym. 1
Leszczym Opublikowano 11 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 @violetta Ja też lubię takie piosenki, to najbardziej adekwatna do mojej osoby piosenka, jaką kiedykolwiek znalazłem, ale ciut z innych niż Ty Violetto powodów :) Dalida - bomba !!!! @Rafael Marius Właśnie nie, właśnie sprawy łóżkowe z założenia mają być trochę żywe i żwawe :) @Bożena De-Tre No nie zrozumiałem niuansów Waszej wymiany zdań :) 1
Rekomendowane odpowiedzi