Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Lahaj Opublikowano 6 Listopada 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 (edytowane) przychodzą do mnie tak zwyczajnie i bez zaproszenia stukają w moje drzwi moje okna cichutko najpierw a gdy udaję że nie słyszę to głośniej tak żebym nie mógł udawać wówczas jakby od niechcenia biorę telefon i w notatniku wystukuję rytm kciukiem lewym i do wtóru kciukiem prawym pojawiają się ciągi znaków pod nimi warstwy znaczeń później się dziwię że jestem tylko narzędziem Edytowane 6 Listopada 2023 przez Olaf Gawryluk (wyświetl historię edycji) 13
andrew Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 @Olaf Gawryluk Tak, jesteśmy narzędziami nie tylko pewnie w pisaniu. Kiedyś... Pozdrawiam, Miłego dnia
viola arvensis Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 @Olaf Gawryluk świetne ! Często czuję podobnie ;)
Rafael Marius Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 @Olaf Gawryluk A ja tradycyjnie ołówkiem w zeszycie lub na kartce, to w terenie. Też mam czasem podobnie.
duszka Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 @Olaf Gawryluk Przychodzą, bo czują, że je kochasz :) Tak czuję. Pozdrawiam :)
Nata_Kruk Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 Pierwsza nawet liryczna, druga taka trochę techniczna... :) ale ogólne wrażenie.. ok.
Rekomendowane odpowiedzi