Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 2 Listopada 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 bo nie tylko śmierć odbiera życie są w nim chwile wyrzucające mnie na brzeg - tam zamieram a ono dalej płynie jak gdyby nigdy nic 9
andrew Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 @duszka ... życie biegnie w zbyt zawrotnym tempie próbuję je zatrzymać wyhamować a ono... nie zawsze jest po drodze ... Ładne Twoje myśli. Pozdrawiam serdecznie, Miłego dnia 2
duszka Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...a czasem ja je opuszczam, zatrzymuję się na brzegu i żyję jakby "na niby"... O takich stanach chciałam napisać. Ale twoja refleksja tez do mnie przemawia - dziękuję :) @TectosmithMiło mi :) Dziękuję.
duszka Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 @Waldemar_Talar_Talar@Andrzej_WojnowskiDziękuję Wam! :)
Marek.zak1 Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 Tak, są zdarzenia, po których się umiera, a może chce umrzeć. Pozdrawiam 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 @duszka Czasem się zdarza prawie każdemu obserwować życie z boku, jak płynie swoim tempem. 1
Nata_Kruk Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 Duszko, ładniutkie to.. "umierać można inaczej". My, żyjmy, najlepiej jak się da... :) (w tym globalnym bałaganie) 1
poezja.tanczy Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 @duszka Dlatego nie można z tym życiem walczyć Tylko wykorzystywać chwile Nawet jeśli niemiłe Pozdrowienia najlepsze 1
duszka Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...po których nie chce się (czy nie potrafi się) żyć... To "czyste" cierpienie i życzę każdemu, by wierzył, że jest przejściowe. Dziękuję Ci I pozdrawiam :) A to jest ta "naturalna", nieszkodliwa, a nawet korzystna wersja tego stanu :) Dziękuję Ci za podzielenie się nią :) Tak, podpisuję się pod tym - dużymi literami :) Dziękuję Ci za miłe, konstruktywne słowa :) Tak, bo wtedy chyba nas nie "wyrzuca na brzeg" i "płyniemy" z nim dalej... Dziękuję, to piękna myśl :) Pozdrawiam. 2
Rekomendowane odpowiedzi