Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 25 Października 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Października 2023 bo wschodzisz jak słońce powoli z jasnością oswajasz żeby nie zrazić nie spłoszyć - tak zdziczałam w ciemności 14
Rafael Marius Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano tak to bywa, choć nie zawsze taki anioł się znajdzie i trzeba wychodzić samemu, a nawet wyciągać innych, jeszcze bardziej pogrążonych. 1
violetta Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2023 Trzeba jasności :) 1
poezja.tanczy Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2023 @duszka Trzeba trzymać się tego słońca Lepszej rady nie ma Wszystkiego dobrego 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 Witam - lubię cię czytać - Pozdr.jesiennie. 1
iwonaroma Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 Oj tak, stopniowo do prawdy - to z miłości do nas :) 1
A-typowa-b Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 @duszka jak zwykle, dobrze wyeksponowany zamysł. Pozdrawiam 1
duszka Opublikowano 26 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miałam na myśli kogos wiekszego od anioła, kogoś największego - Boga, ale wiem, że i przez ludzi tez działa :) Dziękuję Ci i pozdrawiam. Tak, ale wolę gdy przychodzi łagodnie i gdy pozostaje łagodna. Dziękuję :) Dziękuję, i też się (go) trzymaj :) Cieszę się :) I równiez Cie złoto-jesiennie pozdrawiam. Tak, na tym polega zaufanie Mu :) Dziękuję! To miłe :) Dziękuję Ci! @Tectosmith@Monia@viola arvensis@Leszczym Serdecznie Wam dziękuję :) 5
duszka Opublikowano 27 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 @Andrzej P. Zajączkowski@Andrzej_WojnowskiDziękuję Wam! :)
duszka Opublikowano 28 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2023 @Kwiatuszek@Adam Paśko Miło mi :) Dziękuję Wam! 1
Rekomendowane odpowiedzi