Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Andrzej_Wojnowski Opublikowano 22 Października 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 22 Października 2023 Nie dziś, nie jutro - mam nadzieję do mnie niestety On zadzwoni na tę rozmowę się nie śpieszę ale odbieram telefony Jemu też na tym nie zależy niewiele można mi zarzucić jak mnie za szybko stąd zabierze będę jak Jakub z nim się kłócił w anielskich ławach miejsca mało tam są z urzędu rezerwacje został mi czyściec albo piekło ale tu mam za skromną kartę grzechów młodości nie pamiętam z prostej przyczyny – nie grzeszyłem z płcią inną niż pramatki Ewy ale czy grzechem jest z dziewczyną? ciągle je kocham bo są piękne jestem modelem tradycyjnym żony nie zdradzam bo nie wierzę że może mi być lepiej z inną i co usłyszę jak zadzwoni? - że Huston mamy duży problem chciałbym cię u Mnie lecz anioły wciąż nie chcą w niebie takich osób 9
Jacek_Suchowicz Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2023 że jesteś model tradycyjny to już od nieba masz laurkę wiem że się czujesz trochę inny w życiu nic nie ma do powtórki lecz mam nadzieję nie żałujesz bo ja się czułem jak maruda po latach klasa się spotyka ten czwarta żona trzecia druga ja czterdzieści pięć lat z tą samą no chyba jestem jakiś zboku co rusz słyszymy babciu mamo dziadku tato na każdym kroku jak przyjdzie pora sam cię zgarnie gdy już wykonasz swe zadanie i Jemu rzekniesz "było fajnie Błogosławiony jesteś Panie" :) 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 22 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2023 @Jacek_Suchowicz 45 lat - jesteś wielki. Siła spokoju - jak Mazowiecki. " To nie było złośliwe ta mi się rymło" Pozdrawiam Ciebie i Tą co czterdzieści pięć lat z Tobą"
Deonix_ Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2023 Oryginalnie i dowcipnie :) Podobasie :))) Aczkolwiek - Houston, chyba powinno być :) No i tentego - z czyśćca to już jazda do Nieba, chociaż zazwyczaj zakrętaśna i długa :) Pozdrawiam :))) Deo 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 24 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2023 @Deonix_ Z tym niebem to tradycyjnie; "Houston, mamy problem" Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi