Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Marek.zak1 Opublikowano 19 Października 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 19 Października 2023 (edytowane) -Tato, powiedz, między nami, one bawią się lalkami, a gdy my się bawić chcemy, mówią nam, że nie możemy. -Bo dziewczynki tak już mają, lalki ładnie ubierają, ale zgody na to nie ma żeby chłopiec je rozbierał. Edytowane 21 Października 2023 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 11
Rafael Marius Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2023 @Marek.zak1 Zakazany owoc najlepiej smakuje. A brzydkie zabawy też są do rozwoju niezbędne. 1
iwonaroma Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2023 Chcemy na siłę wciskać dzieciom płciowość, kiedy one są ponadpłciowe. Ciekawe wszystkiego, bez oceniania i perwersji. 2
Tectosmith Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre :-) Podoba mi się. Pozdrawiam serdecznie :-)
Marek.zak1 Opublikowano 20 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2023 @Tectosmith Dzięki:). @iwonaroma Dzięki:). @Rafael Marius Dzięki:). 2
Konrad Koper Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2023 @Marek.zak1 Genialna fraszka- twoja najlepsza...
Marek.zak1 Opublikowano 20 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2023 @Konrad Koper Dzięki Konradzie. Obiecałem sobie, że w powyborczym tygodniu tylko lajtowe teksty. Pozdrawiam.
poezja.tanczy Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 @Marek.zak1 Fajna mądrość podana przez śmiech Chłopiec dorośnie i sam zrozumie :) Pozdrawiam 1
Marek.zak1 Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 @poezja.tanczy Dzięki, są jednak tacy, którzy traktują poważnie i długo pamiętają zakazy z dzieciństwa. Pozdrawiam 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2023 @Marek.zak1 Bardzo mądre. Nie wiem nawet jak skomentować, ponieważ w utworze w zasadzie wszystko zostało napisane, Marku.
Marek.zak1 Opublikowano 15 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam doświadczenie przedszkolne w temacie z uwagi na liczne potomstwo:). Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi