Ewelina Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2023 z dramatów codziennych najbardziej lubię złote łzy i przydługie monologi kiedy mówię ja kiedy mówisz ty a po wszystkim zamykamy usta ubrania zrzucamy - nieostrożnie w pośpiechu... tak gubimy bezpowrotnie pamięć - wszystkich gorszych chwil lubię te nasze małe dramaty ciiii... 6
poezja.tanczy Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2023 @Ewelina Dramaty z happy endem :) 1
Tectosmith Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2023 @Ewelina A to się uśmiechnąłem :-) Bardzo uroczy wiersz. Pozdrawiam ciepło. 1
Ewelina Opublikowano 12 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2023 @Tectosmith a to bardzo dobrze, że udało mi się wywołać uśmiech :) Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
iwonaroma Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2023 Oby tak się kończyły wszystkie dramaty :) 1
Ewelina Opublikowano 12 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2023 @iwonaroma :)) 1
Klip Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2023 @Ewelina Warto i drugi raz....przeczytać. 1
Marek.zak1 Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2023 Dramaty z Nim dają szanse na fajne rozwiązanie:). Pozdrawiam 1
Gość Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2023 (edytowane) @Ewelina jak mawiała moja konserwatywna i pragmatyczna Mama: "dzień niezgody- -noc pojednania" może to i prawda... życiowe :) Edytowane 12 Października 2023 przez Coretanima (wyświetl historię edycji) 1
Ewelina Opublikowano 13 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2023 @Klip warto, warto... Wszystko zależy kto co lubi :) @Marek.zak1 prawda :) grunt to dobre rozwiązanie, bo problemy są i będą, tego nie unikniemy. Pozdrawiam :) @Coretanima o proszę, jakie ładne powiedzenie :) Coś w tym jest! Pozdrawiam serdecznie:)
Rekomendowane odpowiedzi