Sylwester_Lasota Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 Scenariusze dawno znane, co się stanie wiemy. Amen. 6
Marek.zak1 Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 Scenariusz napisałem w 2015 roku (tu wrzuciłem 8 marca 2019) temu w wierszu "Nasze państwo". Niestety sprawdza się po całości. Pozdrawiam
poezja.tanczy Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 @Sylwester_Lasota Bo większość nie uczy się na błędach Wcześniej popełnionych
iwonaroma Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2023 W sumie... nie odbieram tego politycznie tylko dosłownie. Idę na komedię ale w reklamach przed wciskają mi "Piłę". Śmiać się czy płakać? Wejść na salę kinową odrobinę później :) Nie zawsze warto być pierwszym ;) Tak swoją drogą, niektórzy uwielbiają horrory/filmy katastroficzne a potem narzekają, że świat jest straszny. 1
Rafael Marius Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2023 @Sylwester_Lasota Dużo zależy od tego w co kto wierzy. Słowo amen nie koniecznie oznacza koniec. Z hebrajskiego rdzenia raczej trwanie, mocne potwierdzenie istnienia czegoś. 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 6 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2023 @Sylwester_Lasota Może i tak, ale niektóre naprawdę lubię. No i mogę podziwiać jacy waleczni i niezłomni w obliczu tragedii są (zazwyczaj) Amerykanie. :-) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 6 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ba, ale szczególnie uroczych jest tych kilka z prezydentami w roli głównej. Przeważnie są tacy wysportowani i błyskotliwi... Pozdrawiam :)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 6 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2023 @Sylwester_Lasota Jeśli o prezydentów chodzi, od razu przychodzi mi na myśl Dzień niepodległości. I nawet kosmici nie atakują tam wyłącznie USA. Należy to naprawdę docenić. :)
Rekomendowane odpowiedzi