Leszczym Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2023 (edytowane) Jeżeli ktoś życzliwy i litościwy wyraźnie mety nie przesunie o dajmy na to dwadzieścia kilometrów nie dobiegnę, co jest stwierdzeniem faktu, a nie tylko zwykłym zwątpieniem, które ma miejsce gdzieś na początku drogi. Niniejszy tekst proszę traktować jako petycję w tej kluczowej dla autora sprawie. Warszawa – Stegny, 26.09.2023r. Edytowane 26 Września 2023 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 6
Rafael Marius Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2023 @Leszczym U nas był w niedzielę Maraton Warszawski. Oglądałem. Biegali po mojej okolicy. Na Krakowskim Przedmieściu był 39 kilometr. Jeden jechał na wózku. Polka wygrała wśród pań. Kiedyś też biegałem rekreacyjnie do 20 km. Nie więcej. 1
iwonaroma Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2023 Meta powinna być w odpowiednim punkcie :) 1
Leszczym Opublikowano 26 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2023 @iwonaroma w sumie ze startem też można by było pokombinować ;) @Rafael Marius no proszę - mam zatem szansę zdobyć Twój podpis pod niniejszą petycją ;)) @iwonaroma Wstyd się przyznać ale Twój komentarz otworzył mnie na ciut inne płaszczyzny interpretacji niniejszej petycji ;)) 2
Kościół Zbawienia Słów Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2024 @Leszczym A to trzeba w jeden dzień dobiedz? Ha ha, przypomina mi się pielgrzymka piesza do Częstochowy, na której był kolega, i skacowany doganiał autostopem codziennie :D 2
Leszczym Opublikowano 7 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2024 @Kościół Zbawienia Słów Tekst w zamyśle był niekościelny, ale cieszy mnie Twoja interpretacja. W ogóle fajnie Ciebie znów tutaj widzieć :)
Kościół Zbawienia Słów Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2024 @Leszczym Miło mi :) Może maratończyk mógłby po prostu zostawić buty na trasie, i wrócić następnego dnia? Ha ha, ja nie mogę :D 1
Leszczym Opublikowano 7 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2024 @Kościół Zbawienia Słów Tutaj jeszcze dochodzi do głosu wewnętrzny imperatyw biegania :) A i tak nie dobiegniesz, bo się nie da :)
Kościół Zbawienia Słów Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2024 @Leszczym Kapuję, djabli metę przesuwają złośliwie coraz dalej :D
Leszczym Opublikowano 7 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2024 @Kościół Zbawienia Słów Fakt, bez kitu tak robią :D I modlitwy w tym procederze niewiele pomagają :) 1
Rekomendowane odpowiedzi