Ten utwór został doceniony przez użytkowników. sklepikarz Opublikowano 24 Września 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 (edytowane) Przecieram jednym pociągnięciem dłoni moją wytartą już skroń Pełen nadziei, na sekundy moja rozkosz z życia się zlicza a tą upragnioną moją, jest ulga od mojego bycia. I martwi mnie to- rozkłada i zjada moja niedola, moja głupota. Edytowane 24 Września 2023 przez sklepikarz (wyświetl historię edycji) 8
duszka Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 @sklepikarz Mądrością jest już chyba to "martwienie się" i jako jego wynik - świadome przedłużanie lub mnożenie tych "sekund rozkoszy zycia"... Wystarczą już sekundy przyjemności, radości, wdzięczności. Jest to mozliwe :) Wiersz daje do myślenia, kieruje na ropoznanie prawdy. Pozdrawiam :)
sklepikarz Opublikowano 24 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 @duszka Dziękuje bardzo za opinie, szczerze mówiąc nie spodziewałem się jakiejkolwiek. A jednak. Pozdrawiam : ) 1
viola arvensis Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 @sklepikarz każdy z nas poniekąd jest głupcem ale świadomość tego czyni nas mądrzejszymi Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajny wiersz ! Pozdrawiam ciepło!
violetta Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 Szkoda życia, idź do lekarza.
poezja.tanczy Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 @sklepikarz Tylko mądry wie, że jest głupi :) Pozdrowienia
Rafael Marius Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2023 @sklepikarz Co się stało, to się nie odstanie. Nie ma co się zadręczać.
Leszczym Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2023 @sklepikarz niezłe wiersze spod lady?
Rekomendowane odpowiedzi