Leszczym Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2023 Wykoncypowałem, bo się wyemancypowałem brak antycypacji z władnymi i możnymi tego świata. Wolę przepaść z poezją i rapem. Nawet z kretesem. Nawet bezkrytycznie. Warszawa – Stegny, 02.09.2023r. Inspiracja – Fenomen i inni – Summer Rap Warszawa 2023r. (01.09.2023r.). 5
Rafael Marius Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2023 @Leszczym To i dobrze tak trzymać. Choć rap to nie moje klimaty, ale wiadomo różne są gusta muzyczne. Jakiś przekaz pewnie jest, choć ja nie wyłapuje tych słów. To zbyt duże wyzwanie dla mojego słuchu z którym jest z wiekiem coraz gorzej. 1
Leszczym Opublikowano 2 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2023 @Rafael Marius żałuj Rafał bo niesamowite rzeczy robią na mieście, a do mnie niestety dociera tylko maleńki wycinek :// Ja z kolei mam takiego problema, że muszę uważać, bo za bardzo czasem mnie buja ta Muza. Też się starzeję i u mnie akurat wzrasta ranga autorytetów :// 1
iwonaroma Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 Dobry koncept nie jest zły :) 1
Leszczym Opublikowano 4 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 @iwonaroma o ile jest rzeczywiście dobry i realnie niezły ;)
Konrad Koper Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2023 @Leszczym Jest myśl !! 1
Leszczym Opublikowano 11 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2023 @Konrad Koper Świetnie ;)
Rekomendowane odpowiedzi