Wioletta_Szkaradowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pisywałyśmy do siebie myśli i nosiłyśmy jak zalęknione ptaszki w dłoniach do dłoni. może to i rozpusta zanosić liście do rąk własnych i udawać, że to konfitury i mieszanki szczęścia. dziś znowu widziałam miłość na murach i na ławkach. kwiaty powoli więdną. zima idzie.
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przyjemna wspominka, westchnionko. Naprawdę przyjemne.
atlantyda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Proza.Bardzi poetycka ale proza.Moim skromnym zdaniem.Pozdrawiam.
sterowiec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie jestem pewien czy to proza, mnie sie podoba, delikatny, taki powinien byc wiersz o takiej przyjazni, a najlepsze jest to ze autorka nie puentowala najdziwniej jak tylko potrafi, choć ostatnio to jest w modzie pozdrawiam
La_crimosa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie skomentuje bo nie bede powtarzac po tym gosciu nade mna jak papuga ;) Zabieram do ulubionych.
wstydliwa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Obudził we mnie tyle wspomnień:))bardzo mi przypadł do gustu wioletto:))
dorottta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wg mnie nie jest to prozą, pozdrawiam Wiolka :-))))
Rekomendowane odpowiedzi