Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2023 skoro wszystkich okradli czemu tylko ty się nie martwisz pytali bardzo zdziwieni uśmiechnął się i powiedział bo ja to co cenie nie w szkatułce ani za obrazem ukryłem lecz w swoim sercu 5
duszka Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2023 @Waldemar_Talar_Talar Takie ukryte w sercu wartości daja nam w trudnych sytuacjach siłę i zdolność do uśmiechu. Dobrze, że o tym przypominasz. :) Pozdrawiam. 1
poezja.tanczy Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2023 @Waldemar_Talar_Talar Wszystko co nam potrzebne Już mamy Od dawna Pytanie, czy się do tego uśmiechamy
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dokładnie tak jak napisałaś - dziękuje za czytanie - Pozdr.słonecznie. Witam - no właśnie czasem brak uśmiechu - Pozdr. @Rafael Marius - @Wiesław J.K. - dziękuje serdecznie - 1
corival Opublikowano 17 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2023 @Waldemar_Talar_Talar Ważne przesłanie ukryłeś w wierszu Waldemarze. Zgadzam się z nim w całej rozciągłości. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie że czytasz - dziękuje - Pozdr.wakacyjnie.
trędowata. Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W tych słowach kryje się wielka mądrość. Dziękuję za te słowa.
Rekomendowane odpowiedzi