duszka Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2023 wychylać się z okna wypaść i nie wstać? wolę tańczyć od ściany do ściany wybiec za drzwi z miłości (tekst zainspirowany wierszem "Okno" napisanym przez Stary_Kredens. Dziekuję Ci :)) 6
poezja.tanczy Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2023 Ładnie. Lubię pozytywne czucie rzeczywistości Plu+++siki 1
Pan Ropuch Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2023 w najkrótszych formach każdy kroczek ważki :) 1
duszka Opublikowano 3 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .. i (wbrew pozorom?) wymaga ono pewnej odwagi :) Dziękuję Ci za miłe słowa i plusiki :) Ładnie to brzmi :) Dziekuję! @Dragaz@Rafael Marius Miło mi :) Pozdrawiam! 3
duszka Opublikowano 4 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 @jaguar Tak, masz rację z tą "granicą"... Ta myśl uzupełnia wypowiedź tego wiersza - dziękuję! I cieszy mnie Twój pozytywny odbiór :) @iwonaroma Dziękuję Ci :)
duszka Opublikowano 4 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 @Tyrs Dziekuję Ci i pozdrawiam :)
duszka Opublikowano 11 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2023 @Tectosmith Miło mi i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi