Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

cud na korze...

sam_i_swoi

Rekomendowane odpowiedzi

@Marek.zak1 To był taki lekki żart, bo nie wiem jak się odnieść do pytania Marku, o co chodzi z tym zdjęciem i jak się ma ono do limeryku, czy też może chodzi o sam limeryk - że pisany na autentycznym fakcie, czyli nietypowo (reportersko), Czy mam się czuć winny czy też przeciwnie. Nie wiem co mam myśleć sorry...

@sam Na Twoim zdjęciu widać twarz, a jak się przyjrzysz mojemu zdjęciu (może) też zobaczysz twarz człowieka, ja w każdym razie go widzę, a zdjęcie osobiście zrobiłem jakiś czas temu, więc sądziłem, że pokazanie zdjęcia jest potwierdzeniem, że przyroda potrafi takie dziwa tworzyć i uważanie ich za objawienie jest mz  nietrafione. Słyszałem jeszcze o kilku podobnych twarzach, w tym na oknie u mojej pracownicy, przed którym zbierały się grupki ludzi.

Pozdrawiam

P.S. Dodam, że nigdy nie komentuję tekstów, które mi się nie podobają, albo ich nie rozumiem. 

Edytowane przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji)

@Marek.zak1 A moim zdaniem ludzie tego potrzebują, tych cudów. Nieważne z jakich powodów, chociaż powody tych ludzi powinny zainteresować władze kościelne, to oni(władza) się od tego najwyraźniej odcinają. 
Czy to rzeczywiście był cud czy nie - nie ma znaczenia - lepszy cud od samobójcy w imię Mahometa, tak uważam .
Moja wiara jest słaba na tym polu, ale podziw bierze siła tej wiary w innych, nazywanych i wyśmiewanych za "ciemnotę", zawsze powtarzałem wiara w Boga to potężna rzecz i niejeden się przejechał na niej, kończąc źle swoją walkę.
Pozdrawiam.