Leszczym Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2023 (edytowane) Jest tutaj taka scena która wdziera i wciera się w myśli Stuka puka sondażuje nagminnie skłóca każe się opowiedzieć wikła nasze rozmowy uwodzi społeczne marzenia dopomina się wielu odpowiedzi etc. A człowiek potem tego co wyżej żałuje i jeszcze bardziej tęskni za pięknem emocją uczuciem wzniosłością i romantyzmem chaotycznych czynów i rozmyślań. Inspiracja – poetka Violetta (poezja.org). Edytowane 15 Czerwca 2023 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 5
poezja.tanczy Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2023 To my tworzymy sceny O ile tworzyć chcemy :) Fajne przemyślenia +++ 1
Rafael Marius Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2023 @Leszczym I dlatego warto się zastanowić, co okaże się w naszym życiu ważne, gdy popatrzymy z perspektywy czasu. Czy racja, czy relacja? 1
duszka Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2023 @Leszczym Taka tęsknota nas ratuje... :) 1
Leszczym Opublikowano 16 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2023 @poezja.tanczy są takie sceny, które lubię i doceniam, a jest taka, zwłaszcza jedna, która budzi we mnie niechęć :// @violetta I słusznie ;) To jak idziemy w park? @Rafael Marius W perspektywie czasu nie ma co się zatracać. Tu i teraz;) @duszka A to różnie ;) 2
poezja.tanczy Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To świadczy, że jesteś zdrowy :)
Leszczym Opublikowano 16 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2023 @poezja.tanczy powiem tak nie aż tak chory ;)
Rafael Marius Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To, że tu i teraz to się zgadzam. Jednak w polu wyboru może być ciepło lub zimno. Większość wybiera zimną monetę, a po latach okazuje się, iż to był błąd. I jest już za późno. Edytowane 16 Czerwca 2023 przez Rafael Marius (wyświetl historię edycji) 1
Leszczym Opublikowano 16 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2023 @Rafael Marius Nie do końca się z Tobą zgadzam. Bardzo różne historie chodzą po ludziach. Przyszłość wielu osób jest jedną wielką niewiadomą i ma nią wpływ ze 100 czynników, których nie sposób przewidzieć i zaplanować. A najciekawsze jest dla mnie to, że osoba z zewnątrz odbierana za przegraną i nieszczęśliwą może być zupełnie inna i na odwrót. Po latach prezentowanych przez nawet samego siebie różnych postaw raczej skłaniałbym się ku temu co teraz, a nie za 10 lat. 1
Rafael Marius Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Muszę przyznać, że tym razem to Ty masz znacznie bardziej realistyczne podejście od mojego. Ja chyba próbuję cofać czas. 1
Leszczym Opublikowano 16 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2023 @Rafael Marius W teorii tak może jest. A w praktyce myślami jestem w chmurach ;)) 1
Rekomendowane odpowiedzi