Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2023 Nie marnujmy chwil które nam dane swoich marzeń i snów Z których nasze życie jest zbudowane cieszmy się żyć Być zawsze obok prawdy to ona drogowskazem Nie marnujmy chwil one naszym światłem naszą łzą uśmiechem Cieszmy się żyć tak by nie bolało nas zachwycajmy się 7
Wędrowiec.1984 Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2023 @Waldemar_Talar_Talar Albo naprawdę bardzo pozytywny z Ciebie człowiek, albo populista. :-)
corival Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2023 @Waldemar_Talar_Talar Z tym wezwaniem zgadzam się bez dwóch zdań. Pozdrawiam Waldemarze :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - jestem otwarty na wszystko co miłe - czyli to pierwsze - miło że czytasz - dziękuje - Witam - cieszy mnie ta zgoda - dzięki - Pozdr.serdecznie. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2023 @Tectosmith - dzięki - 1
Rafael Marius Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trzeba próbować przynajmniej. Może choć czasem się uda.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - trzeba wierzyć - dziękuje za czytanie - Pozdr.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2023 @Andrzej P. Zajączkowski - pięknie dziękuje za serduszko -
Natuskaa Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2023 A powodów do zachwytów jest wiele, trzeba się tylko dobrze rozglądać :) Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dokładnie tak - trzeba się rozglądać - dziękuje za przeczytanie - Pozdr. serdecznie.
Leszczym Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2023 @Wędrowiec.1984 Stawiałbym na populistę :)
Rekomendowane odpowiedzi