Elephant Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2023 Nie próżnowałem by zawęzić horyzonty, obciąć stopnie w korytarzu widzenia. Wykopać mniej kroków i płucom odpocząć, w ciasnej oddychać perspektywie. Pozbyć się chwastów i nakarmić robaki, uwierzyć w ziemię. W gospodarcze plemię. Bez skalpów żyć żyznych. W skórzanym pełnym odzieniu, w ogródku hitynowych pancerzy podlewać korzenną rzeczywistość. W odnogach nurzać ręcząc za zbutwienie. Soczewka zaszła rosą, obraz przysiadł do mgły, rozszerzyłem zaparowane źrenice, zduszone w odbiciach nieobszernych chwil. 7
lirycznytraktorzysta Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2023 @Elephant No Panie, taki dobór słów to do mnie przemawia. 1
corival Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2023 @Elephant Ogrodowy klimat w bardzo poetyckim wydaniu. Korzenna rzeczywistość niezwykle wyraźnie do mnie przemówiła. Pozdrawiam :) 1
kwintesencja Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2023 @Elephant Imponujące słownictwo no i niezwykle ciekawa perspektywa, dostrzegająca mikrokosmos, pozdrawiam :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... ciekawy pomysł... jak dla mnie, jednak do dopracowania, sorry. Pozdrawiam serdecznie. 1
Elephant Opublikowano 25 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Początkowo było słowo dać ale celowo je usunąłem. Nie musisz przepraszać, dziękuję za szczerą opinię. Pozdrawiam serdecznie. 1
Rekomendowane odpowiedzi