Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Wędrowiec.1984 Opublikowano 3 Maja 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2023 Nimfomanka Mam problem, lecz zapewne pan już o mnie słyszał; Naprawdę się starałam, chciałam żyć inaczej, Bo wie pan, ja bez przerwy pragnę się dotykać. Rzecz jasna, gdy pracuję muszę to ukrywać; Pociąga mnie kierownik, ależ z niego facet! Wciąż robię to po cichu, żeby nikt nie słyszał. Mam dosyć. Po spotkaniu z przełożonym, dzisiaj, Niezwłocznie chciałam rzucić wymarzoną pracę; Znalazłam jego zdjęcie, poszłam się dotykać. Schowana w rupieciarni czułam, że się zbliżam, I czułam jak pieszczoty znów przejmują władzę, Więc cicho dokończyłam, żeby mnie nie słyszał. To na nic, gdyż apetyt budził się, miast znikać, I wszyscy wciąż zwracali na to swą uwagę. A może któryś chciałby ze mną się dotykać? Doktorze, jest pan słodki, kończy się wizyta, I dobrze, bo mam w nosie całą tę terapię! Jesteśmy tutaj sami, nikt nie będzie słyszał, Więc przestań tyle gadać, zacznij mnie dotykać! --- 13
Somalija Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2023 @Wędrowiec.1984 Nic nie uradzisz, dotyk jak kawa...
Marek.zak1 Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2023 No wiesz, jak pieszczoty przejmują władzę, to człowiek może tylko się poddać. U faceta to jeszcze może przez to zostać oskarżony o molestowanie, jak to okazuje. Tak czy inaczej wiersz mi sie podoba. M
Wędrowiec.1984 Opublikowano 3 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, a rozkosz jak kofeina...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2023 Witam - mi też się podoba dziś u ciebie Pozdr. uśmiechem.
Somalija Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2023 @Wędrowiec.1984 Ja się peelce nie dziwię, mężczyźni są piękni... a podróż z nimi, zwłaszcza ta między wymiarami jest inspirująca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Ewelina Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2023 @Wędrowiec.1984 taka kobieta to ideał dla mężczyzny i jednocześnie wyzwanie... :) Pięknie napisane, jak zawsze z lekkością. Pozdrawiam ciepło 1
kwintesencja Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2023 @Wędrowiec.1984 świetnie napisane, brawo!
Wędrowiec.1984 Opublikowano 3 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ponoć tak. ;-) Tak jest, grunt to czerpanie inspiracji. Później wszystko dzieje się samo. :-) No, człowiek to jednak urządzenie dotykowe. Zgadzam się. :-) Dziękuję za czytanie i serduszka! Edytowane 3 Maja 2023 przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji) 1
GrumpyElf Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2023 @Wędrowiec.1984 Podoba mi się jak oddałeś rytmiką pośpiech i natręctwo myśli. Tak się zastanawiam, czy nimfomanka to zmora czy marzenie większości mężczyzn. 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 4 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2023 @GrumpyElf Marzenie, które może przerodzić się w zmorę... aczkolwiek nie musi. ;-)
Wiechu J. K. Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2023 @Wędrowiec.1984 Poważna rozmowa z rękami zalecana! ;-)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 4 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W takich przypadkach ręce zazwyczaj nie chcą słuchać. ;-)
Wiechu J. K. Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rzeczywiście! Zdalnie sterowane (ręce) przez UmysłoMacki są trudne do powstrzymania. ;-)
Nata_Kruk Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wędrowcze, o tym samym pomyślałam, czytając wiersz.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 5 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2023 @Nata_Kruk Marzenie, które może przerodzić się w zmorę, choć nie musi. :) Co do rytmiki to właśnie najbardziej lubię gdy utwory są sylabotoniczne, ponieważ bardzo płynnie się je czyta. Tak mi się przypomniało: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Nata_Kruk Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2023 :)))... muszę to sprzedać koleżankom. 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 5 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie znają już. ;-)) 1
Rekomendowane odpowiedzi