Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2023 (edytowane) nigdy cię nie znałam kochaliśmy się jedynie ćma każdy wraca osobno w strumieniu niezrozumiałych obrazów i zdarzeń pomiędzy cienką skorupą Ziemi kryjącą wewnętrzne monstrum a termonuklearnym Słońcem gdzie życie to dwa trzy akty w sztuce przetrwania przed fajerwerkiem śmierci samą mnie zostawiasz bez adresu na spodzie mocnej nocy piszę do ciebie w nieprzystająco wrażliwym martwym języku kocham cię Edytowane 28 Kwietnia 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 10
Ewelina Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2023 @Somalija piękny! Aż mnie boli (to nie sarkazm) Pozdrawiam serdecznie
Somalija Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @Ewelina Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , dobrego dnia 1
Ewelina Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @Somalija dziękuję i wzajemnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Nata_Kruk Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Świetny tytuł, Somaljia... pomijam (sobie).. ćmę. Pozdrawiam.
Somalija Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @Nata_Kruk Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , dziękuję, ćma oklepana do bólu... Pozdrawiam wiosennie @violetta Ziemia w środku jest gorącą, Słońce jest niewyobrażalnie gorące... nasze problemy nie są takie...
corival Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @Somalija Między buzującymi istnieniami, nasze biedne, wątłe, kruche uczucia, dla nas płonące, trzepoczą się... nie zawsze doceniane... A wiersz ładny jak dla mnie. Pozdrawiam :)
Rafael Marius Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To dokładnie przeciwieństwo mojego doświadczenia. Ja znałem wszystkie swoje partnerki zanim do czegoś doszło, czasem nawet od dziecka. Były z mojego środowiska o podobnych poglądach na rzeczywistość. Trzy lata kontaktów to minimum, bo krócej to trudno mówić, o głębszej wiedzy na temat kogoś. Edytowane 28 Kwietnia 2023 przez Rafael Marius (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @corival Wszystko zależy od punktu przyłożenia... Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Rafael Marius A co z miłością od pierwszego wejrzenia?
Rafael Marius Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U mnie to się kończyło na chwilowej fascynacji, trwającej aż do przeniesienia uwagi na kolejny obiekt, liczonej w minutach, rzadziej godzinach.
Somalija Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @Rafael Marius Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oko fotografa... Ja nakładam nakładam na siebie mnóstwo ozdób, by zatrzymać męski wzrok dłużej
Rafael Marius Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przejrzałaś mnie na wylot. Faktycznie fotoreporterskie spojrzenie na świat zgodne z moją osobowością. Tylko pytanie, co było pierwsze, jajko, czy kura. Zdjęcia robię od dziecka, a od 9 lat to już tak na poważnie. Zaczynałem w klubie dla dzieci pod okiem instruktora z pasją, a te jak wiadomo bywają zaraźliwe. Do dziś nie mogę się wyleczyć. Łapanie chwili zawiła sztuka. Choć mam przeczucie, że Ty i bez ozdób jesteś atrakcyjnym obiektem dla nie jednego obiektywu. Z drugiej strony od przybytku głowa nie boli i ponętne drobiazgi mogą przyciągnąć jeszcze bardziej... Edytowane 28 Kwietnia 2023 przez Rafael Marius (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @Rafael Marius Oj, Michaś nie kuś, bo będziesz musiał obejrzeć moją kolekcję kolczyków Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2023 @Somalija Naprawdę bardzo fajnie, zwłaszcza w środku. Myślałem, że się w nim pogubię ale, o dziwo, umysł sam wkładał przecinki i kropki tam gdzie trzeba. Ćmy nie zrozumiałem ale takie rzeczy to u Ciebie normalność, więc przyzwyczaiłem się, choć chciałbym poznać jej znaczenie tutaj. :-) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stanisław Ulam byłby z Ciebie bardzo dumny ;-)
Somalija Opublikowano 3 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2023 @Wędrowiec.1984 Myślę, że Stanisław nie spojrzałby na moje bazgroły Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ćma, to nic trudnego, leci do światła... Kochankowie jak ćmy, potem wracają osobno... Dziękuję, że do mnie zaglądasz
Corleone 11 Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2023 Siostro Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. : Pięknie. Pięknie. Bardzo Ładny i Bardzo Dobrze Napisany Wiersz. Brat krytyk literacki ma żadne zastrzeżenia . I pozdrawia Cię serdecznie .
Somalija Opublikowano 5 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2023 @Corleone 11 DZIĘKUJĘ, Braciszku Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , jestem zaskoczona 1
Corleone 11 Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2023 (edytowane) @Somalija Proszę bardzo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Ale czemu jesteś zaskoczona? Przecież nie wątpisz w swoje literackie umiejętności. Ani uważasz, że krytykuję dla krytykowania. Dlaczego więc ? Edytowane 5 Maja 2023 przez Corleone 11 (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 5 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2023 @Corleone 11 Wątpię i to bardzo. Wolę krytyczne spojrzenie, bo wtedy wiem, że jestem w drodze... 1
Rekomendowane odpowiedzi