W.M.J Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Na pustyni rozległ się dźwięk kroków. W samym środku niczyjej ziemi mężczyzna w skafandrze przemierzał kilometry, szukając jakiegokolwiek śladu życia. Jego tlen kończył się, a nadzieja zniknęła już dawno. W końcu, po godzinach błądzenia, dostrzegł w oddali coś, co przypominało jaskinię. Z wiarą w sercu, zbliżał się do niej coraz szybciej. Kiedy był już blisko, zauważył, że wejście jest zablokowane, a ściana zasypana. Zrozpaczony, przytulił się do skały i po raz ostatni, wypuścił resztki tlenu z butli. 3
Marek.zak1 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Posłuchał rady Maksa Paradysa z Seksmisji: Idźmy na wschód, tam musi być jakaś cywilizacja:). Pozdrawiam
violetta Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @W.M.J jesteśmy w sytuacji, że mamy wszystko. co to za głupia historyjka i co ona ma oznaczać? nie stawiaj murów przed ludźmi:)
W.M.J Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @Marek.zak1 Aj, próba drabble, ale...tra ta ta ta, ale będę niestety próbował :) Dziękuje. Tak, na wschód :))) " Uważaj tam mogą być promile" @violetta Ona ma oznaczać dokładnie to, co jest napisane. Głupia to głupia, trudno.
W.M.J Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @violetta ok nie kusie.
violetta Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @W.M.J jest dobrze, jak jest:)
W.M.J Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @Marek.zak1 Nie takie łatwe, zabrakło ponad 30, albo za dużo w sumie, mogło być 50. Tak ni pi, ni w oko, ale jakaś historyjka jest. @violetta Idę do obrządku bo świnki rano hałasują, chrum, chrum robią.
W.M.J Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @violetta Pyszny wieśmac chyba
W.M.J Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @violetta Ja też, ja jadam tylko w najdroższych restauracjach.
Nefretete Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @W.M.J Wiara jest schronem; jest światłem zasypanym przez gruzy ludzi, którzy przyczynili się w procesie, aby z Boga zrobić ściany nie do pokonania. A ja ci powiem! Że warto kopać, bo to historia! Nie kościół ( proporczyk wiary ), przyczynia się do jej zgłębiania. Swoje wiem, coś okryłem. Nie mam już blokady! Wiersz z podobaniem czytam. Pozdrowienia ślę!
W.M.J Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2023 @Nefretete Oczywiście, zgadzam się z Tobą. Serdecznie dziękuje i pozdrawiam.
Miriam Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @W.M.J Cierpienie... Piękne.
Corleone 11 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @W.M.J Mam jedną sugestię. Zasadniczą. Wyobrażaj sobie uprzednio to, co przedstawiasz. Scena po scenie. Ze szczegółami. Wtedy unikniesz błędów - jak choćby ten w pierwszym zdaniu. Wyobrażaj i pisz. Wyobrażaj i... Pozdrowienia: serdeczne i długoweekendowe Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Rekomendowane odpowiedzi