Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 w ciepłym wieczorze bez słońca ciemnieją domy rozpalają się okna 11
Rafael Marius Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda. Najpierw coś musi przygasnąć, aby inne mogło zajaśnieć. Tak też jest między ludźmi. I we wnętrzu człowieka, gdy jedna myśl blaknie zaczyna mienić się inna. 1
W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @iwonaroma Właśnie myślałem nad jakimś haiku. To z pewnością nie jest haiku, bo ma więcej niż 17 sylab, ale miniatura ciekawa. 1
jan_komułzykant Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 w światłach okien rozpalają się namiętności ;) 3
Klip Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @iwonaroma @jan_komułzykant Ładne. Pozdrawiam Serdecznie. PS Tak mi się skojarzyło:) 3
Marek.zak1 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Krótko i prawdziwie. Pozdrawiam 2
iwonaroma Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładnie napisane. Dzięki :) Są spory, co jest a co nie jest haiku. Ja się nie upieram, może być miniatura. Ale poczytuję teraz Grochowiaka "Perłopław na piasku. Haiku images." i tam jest np.super wg mnie haiku: Miasto krzyczy Rozpaczliwa syrena karetki pogotowia Dziewczynka w zielonym berecie wrzuca list do wuja w miejscowości Greenwich Ciekawam Twojego haiku. Dziękuję:) :) Też :) Dziękuję To był Artysta... Dzięki! :) Dziękuję:) Również zdrówka 1
W.M.J Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @iwonaroma No to świat stanął na głowie. Według wszelkich zasad, jakie znam haiku może mieć mniej, ale nie więcej niż 17 sylab. Ten prłopław i tam images to może taki jakby symbol, obrazy jak haiku, ale nie jakby w formie haiku, no nie wiem, czy sensownie napisałem :))) Pozdrawiam. 1
iwonaroma Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) Pewnie stanął na głowie:) Również pozdrowienia
iwonaroma Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @Nata_Kruk :) dzięki
iwonaroma Opublikowano 7 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) B.lubię ten kawałek Tuwima :) Dzięki
iwonaroma Opublikowano 15 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2023 @kwintesencja :) dziękuję 1
iwonaroma Opublikowano 22 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 @MIROSŁAW C. :) dzięki. Pozdrowienia dla Archeologa :)
Rekomendowane odpowiedzi