Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Ewelina Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 ależ ja jestem nudna z tą swoją tęsknotą i wiarą że kiedyś do mnie wrócisz za sto lat najdalej 9
corival Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 @Ewelina Głęboka i trwała ta Twoja tęsknota, ale właśnie przez to podziwu godna. Pozdrawiam :) 2
Tectosmith Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 @Ewelina Piszę do Peelki :-) Nie, nie jesteś nudna i Twoja potrzeba jest jak najbardziej zrozumiała. Trzeba jednak spojrzeć troszeczkę dalej niż teraz i szukać czegoś innego bo to, co się już raz zepsuło, psuć się będzie wiecznie. I nie, nigdy nie będzie jak dawniej, ale będzie inaczej i być może lepiej. Trzymaj się Peelko :-) 1
Ewelina Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 @corival ach jak człowiek ma taką tęskną duszę to za wszystkim potrafi tak tęsknić :) Pozdrawiam nieustannie @Tectosmith dziękuję :) Przekażę Peelce, jak ją spotkam kiedyś :) Osobiście się z Tobą zgadzam. Takie zdrowe, rozsądne myślenie... Czemuż ono czasem tak trudno przychodzi ;) Pozdrawiam serdecznie :) 1
Amber Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 To tylko sto lat jakby nie było:)) Pozdrawiam:) 1
Ewelina Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 @Amber dziś wszyscy tak pozytywnie nastawieni :)) To chyba nadciągająca wiosna tak działa i bardzo dobrze :) Pozdrawiam serdecznie
Rafael Marius Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widocznie jest tego przyczyna... jakaś poważna, skoro ciągle powraca. 1
Ewelina Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 @Rafael Marius przyczyna powracająca jakże konsekwentnie, albo może wcale się nie oddala, tylko trwa uparcie i nie wiadomo na co czeka... 1
Rafael Marius Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trzeba ją przepracować, a jedną z metod jest powtarzanie, aż do znudzenia. U mnie to zadziałało, ale dotyczyło zupełnie innego problemu. Nie jednego i nie raz. 1
Ewelina Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 @Rafael Marius znudzenie/zmęczenie u mnie też działa. Zdecydowanie działa. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 @Ewelina Złudzenie, łudzenie, a może się zdarzy.... pozdawiam 1
Ewelina Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 @Wiesław J.K. złudzenia to czasem jedyne co nas trzyma przy życiu... Pozdrawiam serdecznie
iwonaroma Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Chciałam się wytłumaczyć, że chyba nieświadomie użyłam też 'ależ' na początku mojej miniaturki ... W Twojej nudy nie widzę, zresztą, nudy być nie może u kogoś tak cierpliwego, kto jest w stanie czekać 100 lat! :)
Leszczym Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 @Ewelina Może nie będzie aż tak tragicznie? :) 1
Ewelina Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 @Leszczym a może to wcale nie jest tragiczne? A będzie zbawienne w skutkach ;) któż to wie :) 1
Leszczym Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 @Ewelina Ja nie wiem. Nikt nie wie. Ktoś coś zawsze się domyśla, ale z tym bywa różnie bardzo :)) 1
Ewelina Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 @Leszczym czas weryfikuje wiele...
Rekomendowane odpowiedzi