Elephant Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 Przyszła burza, zanurzyła się w ładunkach dusza... Nawet Edison biblię otworzył i razem z Teslą myją brudne schody a Elon wymienia wodę... 5
dgghj Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2023 @Elephant Ale extra powtórnie. Dla mnie to ma świeżość tej burzy. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
tmp Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2023 @Elephant Może nie załapałem o co chodzi ale mnie się tak ułożyło ;) Kreatorom kreatury oskarżenia ślą katusze Niech za własne zajrzą uszy, swoje własne zmyją dusze Twórcą wolnym – nic nie muszę
Elephant Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2023 @tmp Ta miniaturka ma wiele znaczeń. To co ułożyłeś jest fajne. Tylko ja nie chcę jej rymować i rozbijać na czynniki pierwsze, bo moim zdaniem, straci wtedy na znaczeniu. Niech każdy zinterpretuje ją na własny sposób. Taki był jej zamysł. Pozdrawiam serdecznie.
tmp Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2023 @Elephant Spoko, czyli "robi robotę", dzięki za przyjęcie mojej interpretacji :)
Elephant Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2023 @tmp Proszę bardzo. Miło zawsze Cię poczytać. Musimy koniecznie założyć nowy temat i polecieć z rymami.:-) Przydałoby się. Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi