Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 9 Marca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2023 Hej Wszystkim, W końcu, po dwóch latach, udało mi się wyszykować nowy tomik poetycko - prozatorski pt. No jasne. Udało się to przedsięwzięcie dzięki wydawnictwu WFW. Oto link Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Natomiast te osoby, które może by chciały ten tomik z dedykacją, czy jakby inaczej, a zwłaszcza te, z którymi mam kontakt na tym forum i te teksty również Im zawdzięczam, poproszę o prywatną wiadomość, bo mam trochę autorskich egzemplarzy :) Ponadto - z największą przyjemnością - wymienię się na tomiki :) Leszczym - Daniel Forsit 10
violetta Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2023 Nie wiedziałam, że piszesz wiersze:) 1
Rafael Marius Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2023 @Leszczym Gratulacje. Całkiem gruby, ponad 300 stron. 1
Leszczym Opublikowano 9 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2023 @violetta Podobno to są wiersze ;)) @Rafael Marius Dzięki. Tak, to moja druga książka w pewien sposób i na ogół pilnuję objętości żeby coś tego tam jednak było ;)) 1
Leszczym Opublikowano 9 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2023 @Wiesław J.K. Pięknie dziękuję ;)
Leszczym Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2023 @iwonaroma otóż dziękuję ;)
ais Opublikowano 13 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2023 Gratuluję książki Michale Danielu! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Leszczym Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2023 @aff Szybko doszło - super ;)) Poczta czasem działa jak należy ;)
jan_komułzykant Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2023 Gratulacje. Nie zauważyłem, przeoczyłem, przepraszam, że dopiero teraz. Serdecznie gratuluję i pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Leszczym Opublikowano 16 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2023 @jan_komułzykant Bardzo dziękuję i również Tobie, bo przecież ten tomik w zasadzie napisałem na tym forum :))
Kwiatuszek Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2023 @Leszczym Gratuluję!!! Mega osiągnięcie! Życzę jeszcze więcej weny każdego dnia:-) Pozdrawiam!
Leszczym Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2023 @Kwiatuszek Dziękuję ;) Więcej to mogłoby być ciut za dużo ;) Również pozdrawiam ;) 1
Kwiatuszek Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2023 @Leszczym Oj, chciałabym mieć ciut za dużo weny;-))))) 1
Leszczym Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2023 @Kwiatuszek Ależ z tego co widzę masz tyle i ile trzeba weny :)) 1
Kwiatuszek Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2023 @Leszczym Miło mi bardzo, że tak myślisz:-) Dziękuję:-) Człowiek zawsze chciałby bardziej, ładniej... Choć i tak cieszę się z tego, co udaje mi się stworzyć. Życzę Ci dużo sprzedanych egzemplarzy:-) 1
Leszczym Opublikowano 27 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2023 @Kwiatuszek Tak Tobie się udaje i trzymaj się tego. W sprzedaż trochę powątpiewam, ale trzeba marzyć ;)) Dzięki. 1
corival Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 @Leszczym Składam gratulacje :) Co prawda z pewnym opóźnieniem, ale ledwo co tutaj wróciłam. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi