Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Kwiatuszek Opublikowano 29 Listopada 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2022 (edytowane) Śpisz - kanapkę zjadłeś na kolację. Śnisz - myślę jak bardzo miałeś rację. Ważne dla Ciebie są małe rzeczy. To co tak proste, najbardziej cieszy. Mamo, proszę - już nie martw nigdy się... Nawet, gdy jesteś zła - pocieszę Cię! To nic. - mówisz, gdy miałam gorszy dzień. Przecież i tak bawiłaś ze mną się. Zrobiliśmy dziś domek z kartonu. Cieszę się, lecz nie powiem nikomu. Mamo,proszę - już nie martw nigdy się... Nawet, gdy jesteś zła - pocieszę Cię! Szczęśliwy ja - Ty dziś uśmiechnięta. Miałaś czas - nie byłaś znów zajęta. Dałaś więcej niż potrzebowałem. Śpię tak smacznie - uśmiech Twój dostałem. Mamo,proszę - już nie martw nigdy się... Nawet, gdy jesteś zła - pocieszę Cię! Edytowane 29 Listopada 2022 przez Kwiatuszek (wyświetl historię edycji) 9
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2022 (edytowane) jakby nie patrzeć proszę nie wymiękać powyżej tylko Kwiatuszka piosenka :) Edytowane 29 Listopada 2022 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
Kwiatuszek Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2022 @Dag @walvitDziękuję i miłego dnia!
Tectosmith Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2022 @Kwiatuszek Czytając widziałem małego bobaska, noworodka. Ciekawi mnie czy taki byłzamiara autorki? 1
Kwiatuszek Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2022 @Tectosmith Nie do końca...noworodki nie jedzą kanapek;-)))) Dziękuję ,za uśmiech również:-) 1
Leszczym Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2022 @Kwiatuszek ładne i urokliwe ;) 1
Kwiatuszek Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2022 @Leszczym Dziękuję:-)))
A-typowa-b Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2022 @Kwiatuszek dla mamy, bo też kocham swoją. Pozdrawiam. 1
Kwiatuszek Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2022 @A-typowa-b Dziękuję, pozdrawiam serdecznie! @sisy89Dziękuję za serduszko:-) Pozdrawiam! @RolekDziękuję;-)))
Kwiatuszek Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2022 @Rafael MariusDziękuję, miłego wieczoru! 1
Rekomendowane odpowiedzi