Wiechu J. K. Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 różowe okulary doprawdy nie do wiary i świat przestał być szary 3
staszeko Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 Przeczytałem i już jest różowo. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam pytanie: jak wyłączyć różowy kolor, żeby świat znowu był szary
Wiechu J. K. Opublikowano 23 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Kapistrat NiewiadomskiA po co wyłączać? ;-) 1
staszeko Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żeby nie pomylić blondynki z różą. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 23 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rzeczywiście! Zalecane jest więc, aby nie nadużywać różowych okularów. :-)
staszeko Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 (edytowane) @WiechuJK Czytałem kiedyś historię o facecie, który skonstruował niesamowite okulary: patrząc przez nie widział wszystkich nago, bez ubrania. Przechadzał się od świtu do zmroku ulicami, zwłaszcza w miejscach odwiedzanych przez młode, atrakcyjne kobiety, nasycał oczy widokiem boskich ciał, ale jednego nie mógł zrozumieć: czemu wszyscy się na niego gapią i powstrzymują od śmiechu? Dopiero po kilku dniach odkrył ukryty defekt okularów: pokazywały również gołego człowieka w ubraniu. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 23 Listopada 2022 przez Kapistrat Niewiadomski pokazywały -> pokazywały również (wyświetl historię edycji) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 23 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kapistracie, czy aby na pewno czytałeś, a może jest to Twoja najnowsza historyjka, hahahahaha 1
staszeko Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdybym coś takiego napisał, uznanoby mnie za zboczeńca, więc lepiej nie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Wiechu J. K. Opublikowano 23 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem! Niekoniecznie za zboczeńca, raczej za faceta z wybujałą fantazją. LOL
Rekomendowane odpowiedzi