Triengel Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2022 Trauma sprawia ból ogromny Przeszłość wciąż kroku mi dotrzymuje Krzywda doznana przez ludzi Odbija się szerokim echem Zaprzyjaźnić się chciałem Zostać pokochany - wielkie marzenia miałem Odrzucił mnie świat Los się ze mnie naśmiewa Śmierć również mnie nie chce Społecznym wyrzutkiem zostałem... Odnalazłem wreszcie miejsce swe Stare szaty z ciała zrzuciłem Z dala od cywilizacji W jaskinii zamieszkałem Wieloletnia tułaczka opłaciła się Spokój nareszcie mam Żyję tak jak powinienem I jestem ze sobą szczęśliwy Samotnym być - oto ślub mój Przeznaczenie tego chciało Teraz już to wiem. 2
Gość Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2022 @Triengel "Samotnym być - oto ślub mój Przeznaczenie tego chciało Teraz już to wiem." E tam... Nikt nie chce być samotny. Ostatnio cuda robi zdanie: "weź sprawy w swoje ręce". Stare, sprawdzone... :) Wam nadzieję, że też zmieni ono los Peela. 2
staszeko Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2022 Cokolwiek zrobisz, komukolwiek ślubujesz, będziesz żałować. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Triengel Opublikowano 10 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2022 @Kapistrat Niewiadomski chyba że czyn ten został dokladnie przemyślany ^^ 1
staszeko Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przemyślany, czy nie, nikt nie wie co przyniesie los, dlatego zawsze będziemy żałować, żeśmy nie poszli alternatywną ścieżką — to miałem na myśli. 1
Rekomendowane odpowiedzi