Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Kasia Koziorowska Opublikowano 30 Października 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 30 Października 2022 jesteś ciszą która szeptem wypełnia moje ciało jesteś milczeniem dla jakiego mogę niepokornie krzyczeć jesteś dopóki nie przekraczasz progu mojego pożądania chwila kiedy istniejemy tylko ty i ja jest wiecznością wypożyczoną na czas nieokreślony moment kiedy pozbawiasz moją duszę balastu codzienności staje się tęsknotą za czymś co na co dzień dotyczy naszych snów i choć zamiast krwi w żyłach płynie namiętność i choć obojętne myśli tłoczą się do wyjścia w powietrzu pozostanie woń naszych rozpalonych zmysłów pozostanie ballada której słów nigdy nie poznam 9
staszeko Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2022 Dobre, bo odkrywa rąbka kobiecej psychiki. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2023 @Kasia Koziorowska Dostarczasz niesamowite pokłady bodźców. Czuję ekscytajcę, że odkryłem kolejnego świetnego autora tekstów. Za chwilę mój umysł zaliczy overload i zostanie mocno przestimowany (i tak już cały chodzę), więc na dziś już koniec wspaniałej literatury. Świetne.
Rekomendowane odpowiedzi