Ten utwór został doceniony przez użytkowników. sisy89 Opublikowano 14 Października 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Października 2022 zostawiłam serce w białej pościeli na poduszce z pierza i choć czas upływa codziennie rzeźbię na nowo tęsknotę zachłannie brnę do przodu zbyt szybko potykając się o własne marzenia nikt nie zawinił że jestem nie tu gdzie powinnam bo ciebie nie ma 14
A-typowa-b Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2022 @sisy89 najpierw niewinne, a z czasem wydłużają siebie same. I co?. Pozdrawiam fajny wiersz o tęsknocie. 1
goździk Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2022 @sisy89 Co tu widzę? Chłop za mało poświęcał czasu, ciągle w rozjazdach, więc kobieta znalazła sobie zastępstwo. Tak, wiem, ten mój komentarz... :D 1
sisy89 Opublikowano 14 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2022 @A-typowa-b tak to jest z tymi tęsknotami. Dziękuję i pozdrawiam :) @goździk bardzo ciekawy komentarz, nie powiem :D Pewnie i tak się zdarza... Dziękuję i pozdrawiam :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2022 ... tęsknoty dla osób tęskniących, być może są niewinne, ale potrafią drążyć głębokie koryta w myślach. Ładnie to wyraziłaś. Pozdrawiam. 1
sisy89 Opublikowano 14 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2022 @Nata_Kruk tak, zgadzam się całkowicie. Pozdrawiam serdecznie :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2022 Witam - podoba się - Pozdr.zadwoleniem. 1
sisy89 Opublikowano 15 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2022 @Waldemar_Talar_Talar Cieszę się :) Pozdrawiam serdecznie :) @violetta a to miło, dziękuję za obecność :) Pozdrawiam serdecznie :)
sisy89 Opublikowano 25 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2022 @Dag tak, dobrze powiedziane. Pozdrawiam serdecznie :)
Rekomendowane odpowiedzi