iwonaroma Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 chcemy! by mogło pląsać na wietrze kręcić się radośnie jak na karuzeli bujać w obłokach nawet strzelić w kosmos! a ono wcale nie pragnie być wolne przycupnęło w zakamarku głowy gromadzi pokłady pamięci lawiruje w marzeniach uwielbia naszą niewolę 7
Rolek Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 @iwonaroma @iwonaroma Wiem, że zamysł był inny. Ale to dla mnie opis niektórych dzieci. Pozdrawiam
Marek.zak1 Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 Słowo jest wolne, jeśli wolni są je wypowiadający. Pozdrawiam. 1
pathe Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 @iwonaroma jestem za uwolnieniem słowa :) 2
iwonaroma Opublikowano 3 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak? :) Dziękuję Zgadza się. Człowiek wolny coś wypowie i potem nie zaprząta już tym sobie głowy, nie mieli tego. No i przede wszystkim jest w ciszy kiedy chce, wówczas żadne myśli-słowa nie kołaczą mu się po łbie :) Dzięki i również pozdrawiam :) Dzięki Ja też :) Dzięki @Leszczym @23. Podziękowania :)
iwonaroma Opublikowano 5 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 @Rafael Marius :) Dzięki
iwonaroma Opublikowano 13 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2022 @Phuruchiko :) Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi