violetta Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2022 pocieszającym czarnym niebem czuję ciepło płomiennie z drgnięciem palcami jeszcze nie mięknę jagodą zbierz mnie do ust na zimę 7
[email protected] Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2022 @violetta Miękka jagoda w ustach, niebo w błękit rozhuśta. Miłego weekendowego wieczoru Violu.
violetta Opublikowano 24 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2022 @[email protected] dziękuję i spokojnej nocy.
Tomasz Kucina Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2022 Owoc pokusy Wioletto, dziewczyny... usta czarne i język, "zobacz jaki mam język" przeważnie po jagodach pokazują. To pewien rodzaj powielanej autoprezentacji, także w liryce, więc fajnie. Zmysłowo i zwięźle.
violetta Opublikowano 25 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @Tomasz Kucina moje imię jest przez v jak z La Traviaty:) jesień zaczyna się mokrą jagodą, dziękuję:)
Arsis Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @violetta cześć, nie palę cygar, ale posłuchać można...
violetta Opublikowano 25 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @Arsis może to świeży powiew:)
Tomasz Kucina Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem. Ta od Verdiego. Violetta nieszczęśliwą była, choć porzuciła kontowersyjny zawód i życie w luksusie u boku magnata to jednak nie dane jej było żyć z ukochanym, choć miłość ich była najprawdziwszą na świecie. To taką patronkę sobie wybrałaś? Toż to dama kameliowa. :)
violetta Opublikowano 25 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @Tomasz Kucina wszyscy do mnie mówią Violuniu, Violetko. Tak, Dama Kameliowa to moja ulubiona, życia książka, jej romantyzm mnie ujmuje. A poniekąd jestem tą z opery, coś w tym jest, jednak imię pasuje do osoby:) 1
Tomasz Kucina Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze Violuniu. Viola, violonczela, mówią: romantyzm jest jak wiolonczela :) 1
andrew Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @Tomasz Kucina Czy trzeba czekać aż do zimy... Pozdrawiam, + Miłego wieczoru
violetta Opublikowano 25 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @andrew zima odległa, ale może przybliżyć się za parę dni:) mroźne dni już się czuje:) @[email protected] strasznie kocham jagody, maliny;)
violetta Opublikowano 27 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2022 @Julia Piasecka dziękuję, zerwane z krzaczków:)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 29 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2022 @violetta Lubię sobie czasami do Ciebie zajrzeć i również tym razem się nie zawiodłem. Wiesz podchodzi mi mocno pod erotyk. Nawet jeśli nim nie jest to taka interpretacja bardzo mi odpowiada.
violetta Opublikowano 29 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2022 @Wędrowiec.1984 tak miało nie być, ale oczywiście różnie wychodzi. jutro wspaniały dzień piątek, cieszę się, bo jestem delikatnie podziębiona, ale może wyjadę na Cypr ocieplić się, na wiosnę podkurowałam się tam.
Rekomendowane odpowiedzi