Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 rozpinam ramiona kluczem prostoty zrzucam odzienie wstydu czas niepokojem warg głodem myśli stoję bezdomna przed tobą na wolność wypuszczam marzenia
ten_ktorego_nie_bylo Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 aż tak to proste aż TAK to trudne zrozumieć nie umie - on chyba że ślepcem jest > + / .
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Ten_którego_nie_było - masz rację ,trudne to jest , zawiłe , aż boli ....aż krzyczy. Dzięki za komentarz , pozdrawiam :-)
Joanna_Brychcy Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Krótki i treściwy, taki jak lubię z klimatem i tymi sformułowniami po prostu plus jak malowany! I tak jak Pansy te dwa fragmenty najbardziej mi smakowały.... :-) pozdrawiam ciepło! :-)
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Witaj Pansy , dziękuję za koment , za słowa , które pieszczą ;-), za wyczucie klimatu i wspólne odnajdywania ...To ja dziękuję za przeczytanie .Pozdrawiam serdecznie . :-D
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Joanno, cieszę się , i z plusa i z tego , że cokolwiek smakowało .Jednak najbardziej jest istotne , by było czytelne, zrozumiałe i chyba mi się udało..Pozdrawiam milutko :-D
Vera_Ikon Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Podoba mi się... szczególnie początek i koniec... Myślę, że jeszcze dziś o nim pomyslę :) pozdr serdecznie.
Joanna_Brychcy Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Potwierdzam -jest czytelne i zrozumiałe i do mnie trafiło, myślę że do innych również. :-)
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję Vero, za pozostawiony komentarz, miło , że chcesz powrócić ...zapraszam.Pozdrawiam serdecznie ;-)
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki raz jeszcze Joanno , skoro tak mówisz , to to mnie upewnia :-))))
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 chyba najlepsze dwie ostatnie strofy, oczywiście podoba mi się całość ;), ... wypuszczać marzenia na wolność... heh, niesamowite pozdr.
stanislawa zak Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 słowa , słowa krótkie, ciepłe zwięzłe co lubię zabrane pozostaje mi ukłon i pozdrowienia
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Miejscami przypomina mój ostatni wiersz ;) podoba mi się, ostatnie dwa dwuwersy najbardziej, brawo memento mori
Michał Ziemiak Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Jeśli dobrze wszystko odbieram :-) to właśnie przeczytałem subtelną i mocno drażniącą (pozytywnie) zmysły hybrydę delikatnej erotyki i ciekawej refleksji. Pansy napisała, że jest to bardzo kobiecy wiersz - zapewniam, że facet też może wiele z niego "dowiedzieć" ;-) POZDRAWIAM!
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Przepraszam moi drodzy , że odpowiem na Wasze komentarze "hurtowo" :-D.Cieszę się, że wogóle czytacie moje , czasem nie do końca "dopieszczone "wiersze ale skoro czytam takie słowa , po prostu dodają one mi skrzydeł (bez red bulla ) :-) JAY - dzięki za niesamowity uśmiech ;-D i dostrzeżenie.Pozdrawiam wieczorowo. IZO - po prostu powiem Ci dziękuję , to magiczne słowo i za jego wachlarzem stoi cała gama słów, Tobie właśnie pochlebnych .Wiesz , rozumiesz , czujesz a nawet ko- chasz :-D, cóż można chcieć więcej ?Cieszę się , że jesteś! CMOK STASIU - ja Tobie również się kłaniam , dziękuję za przychylność i pozdrowienia , to doprawdy buduje.Pozdrawiam serdecznie ;-) ARKU - napisałeś , że momentami przypomina Ci własny wiersz .....wielu z nas tu piszą- cych łączy , wiąże , zespala poezja.....te same tematy , słowa, uczucia a jednak w nieco innym wymiarze i dlatego to , co staje się wierszowanym morzem słów jest piękne.Dzięki za klaki .Pozdrówka :-D MICHALE - jak najbardziej odbierasz na dobrych falach :-))).Wiem , że czujesz , czytam Twoją poezję i dziękuję Ci za treściwy odbiór .Pansy wspomniała , że skoro kobie- cy ten wiersz , to napisany tak tkliwie , mężczyźni pisują nieco inaczej , choć jak w każdej płaszczyźnie damsko-męskiej bywają odskocznie.Raz jeszcze dziękuję za wczucie się .Pozdrawiam milutko ;-)
Emalka Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 subtelny wiersz zachwyciłaś mnie misternym ujęciem tego o co w słowa ubrac trudno... rozmarzyłam się dzięki Tobie:) wypuszczaj swoje marzenia na wolność .. Pozdrawiam:)
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Witaj Emalka, dziękuję za dostrzeżenie ubranych w słowa, uczuć.Miło mi , że dzięki nim pobudzam do budowania marzeń , rozmyślania.I daję słowo, że jeśli wena mnie nie opuści ,będę lewitować na skrzydłach poezji.Pozdrawiam nocną porą ;-D
Rekomendowane odpowiedzi