Wochen Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) Już nie słyszę lasu Chichotu pojedynczych drzew Nie przypominam sobie Odcieni zielonych listków Skąpanych w lazurowym słońcu Nie rozumiem śpiewu ptaków Filharmonia natury jest mi obca Nie brzmi w betonowych obrazach Jestem z miasta mam bilet miesięczny Ze zniżką na życie w korkach Podziwiam neonowe okna Widok ze wzgórza ubiera się Stylistycznie jak zdanie na koniec czasu Jeleń nie przyjdzie na rykowisko Tylko dlatego ze jestem stąd Moje ślady układa chodnik Szkicuje plan zbłąkanych myśli Jak wyrwać płytę Winylową nostalgię niech tańczy Jeden dzień na leśnej polanie Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez Robert Wochna (wyświetl historię edycji) 4
Rafael Marius Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak wyrwać ułożonego przez miasto bio-robota na wolność tańczącej leśnej polany? Niektórzy mówią przez zmartwychpowstanie czułych, gdzieś głęboko uczuć? 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Witam - podoba się - Pozdr. 1
Rekomendowane odpowiedzi