Gizel-la Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2022 rąbek ciepła wysyłam w podzięce zwinięty w malutkie "u" utkany z melodii wzruszeń upstrzony kolorami marzeń ułamek najpiękniejszych chwil ukryta głęboko nadzieja uśmiech i ukojenie ulotni się tylko wtedy gdy pozwolisz życiu stłumić swoją wrażliwość dla @Wędrowiec.1984 6
Wędrowiec.1984 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2022 @Cor-et-anima Dziękuję. Jestem naprawdę wzruszony! To przepiękne słowa. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nigdy nie pozwolę marzeniom odlecieć, chociaż nie wiem czy tak naprawdę jestem wrażliwym człowiekiem. Życie wciąż ozdabia szkielet bardzo grubą skórą. Piękny wiersz i niesamowita pointa. Dziękuję :) 1
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2022 (edytowane) @Wędrowiec.1984 To ja dziękuję! Za inspirację :) P.S Na takim portalu jak Poezja.org - chyba raczej nie przesiadują oziębli emocjonalnie i gruboskórni :))) Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez Cor-et-anima (wyświetl historię edycji) 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2022 @Cor-et-anima To co napisałaś w wierszu również świadczy o Twojej wrażliwości ale też o delikatności. Bardzo dobrze! Na świecie takich ludzi zawsze jest za mało. :) 1
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2022 @Wędrowiec.1984 wrażliwość albo - jak inny twierdzą - przewrażliwienie - może tak, ale delikatność... oj nie wiem ;)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uważasz, że na takim portalu jak Poezja.org przesiadują ludzie oziębli, gruboskórni i pozbawieni delikatności? :-)))) Uważam, że kilku by się znalazło ale Ciebie pośród nich nie ma na pewno. :-) 1
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2022 (edytowane) @Wędrowiec.1984miło mi, że tak sądzisz :). I tu, niestety nie różnię się od większości osób. Lubię, jak chwalą... ;))) Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez Cor-et-anima (wyświetl historię edycji)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kto nie lubi? :D Oj tam, czy naprawdę takiej znowu większości? Zresztą jakie to ma znaczenie? Kiedyś, jak byłem jeszcze uczniakiem w szkole, też chciałem zrównać się z większością. Teraz, kiedy mam już prawie cztery dychy widzę jakie to było bez sensu. Dlaczego? Bo to zabijało indywidualność. :)
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2022 @Wędrowiec.1984 a ja marzyłam, żeby być w tzw. "elicie klasowej". Tylko, że było ich co najmniej 3. Każda "dobra" w czym innym. Jedna na bank samozwańcza. Nie bardzo wiedziałam, do której najbardziej pasuję, więc nie byłam w żadnej :) 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2022 @Cor-et-anima Miałem podobnie. Przez większość podstawówki zastanawiałem się jak to jest być cwaniakiem z ostatniej ławki. W liceum się przekonałem ale z tą różnicą, że nie zostałem cwaniakiem. :-) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2022 @Cor-et-anima uuuuuuuuuuu dobre ;-) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Cor-et-anima proszę bardzo :-)))) wiersz Uważnie przeczytałem Uwag żadnych dodałem ku Uciesze wędrowców nieUdawanie fajne pisanie pozdrawiam Cię z Uśmiechem :-) 1
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2022 @WiechuJK uprzejmie dziękuję, ujmująco się uśmiecham 1
Wiechu J. K. Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż za cudowny uśmiech! Pozdrawiam Cię! :o) 2
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2022 @Dag dziękuję, Dag :) Miło mi, że czytasz moje wierszyki :)
Rekomendowane odpowiedzi