Misfit Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Iluzoniryczne kwiaty melancholilii eterozkwitły astralabastrem nadszedł mistyczeń wilgorące powietrzepoty jasnostalgicznych iskrzydeł efemerysują obrazy przeszłościościeżek ku nostalowym wspomnikom umysł wizjęknął echałaśliwie wyrwany z mglistnienia w zapomnieświadomości w pierwszą wpomniedzielę mistycznia zawszędzie tonę w myślintroweryzmieWiersz został przeniesiony do działu „Poezja – Forum dla początkujących poetów, ponieważ nie spełnia kryteriów określonych dla działu "Z" MODERATOR
Natan Lemens Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Jeśli to żart to się udał, uszczypnąłem się dwa i raz przetarłem oczy. Pozdrawiam
Misfit Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Właściwie to takie śmiefemeksmeryment :D
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 kto czytał moje ostatnie wiersze ten wie, co myślę ;) dałbym jednak odrobinę wytchnienia czytelnikowi.
stanislawa zak Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 bardzo przyjemny ten świeme...śmiefe..jak mu tam pozdrawiam w tym samym nas-troj-ju
Mirosław_Serocki Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Jedna wielka przeładowana porażka. Nawet w dawkowaniu humoru i absurdu trzeba wykazywać trochę umiaru, bo zarżnie sie czytelnika.
Tdk crew Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Jak panowie wyżej, chcesz stworzyć swój styl to myśl dalej! Pozdrawiam
Michał Ziemiak Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Co Waszmościowie powyżej orzekli i ja zaprawdę potwierdzam - nakręciłeś wyrazami trudne do przebrnięcia wierszydło... pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi