Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Justyna Adamczewska Opublikowano 19 Lipca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Dobrze Dobrze, że wróciłam, po roku się odważyłam zajrzeć i mam to... oho, hejże ho. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 @Justyna Adamczewska "Oho, hejże ho", gdzie jesteś poezjo? Pozdrawiam, ale bez entuzjazmu, ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Witam - mi się podoba owe wyznanie - Pozdr. ciepło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Adamczewska Opublikowano 19 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Grześ, dziękuję za obecność. Tak długo nie pisałam, nie było mnie w działaniu, ale teraz jestem może coś o kochaniu? Udziergają moje myśli, może coś się przyśni? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec.1984 Opublikowano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 @Justyna Adamczewska Bardzo się cieszę, że wróciłaś. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Adamczewska Opublikowano 19 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Wędrowcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosław Opublikowano 20 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Justynko Po takich frazach Ciebie rozpoznam. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Adamczewska Opublikowano 20 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i o to chodzi, Radosławie, dziękuję. :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesław J.K. Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Justyna Adamczewska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek Płatak Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Witaj ponownie Hej i ho! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi