Ten utwór został doceniony przez użytkowników. beta_b Opublikowano 15 Lipca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 (edytowane) Przy Tobie się czuję zwyczajnie ładniejsza i w oku mam uśmiech, na dłoni zaś jedwab. I w sercu truchleję, jak dzika podlotka a przecież już półwiek za chwilę mnie spotka. Ref. Przy Tobie się czuję ładniejsza. Rozkwitam na twarzy rumieńcem. Przy Tobie mi serce drży, gdy myślę, że ja i... ty(?!) Przy Tobie nawlekam na sznurek marzenia, korale zakładam, gdy Ciebie już nie ma. Przed lustrem krok ćwiczę, dotykam falbanek i czekam, aż przyjdzie mój cudny kochanek! Ref. Przy Tobie się czuję kobieco i zmartwień nie liczę - odlecą. Przy Tobie mi serce drży, gdy myślę, że ja i ty… W podskoku nad życiem z lekkością przemykam i robię co mogę, i jestem szczęśliwa. Zatrzymam spojrzenie w pamięci istotne, jak dobrze, że jesteś i w sercu mam wiosnę! Ref. Przy Tobie się czuję ładniejsza Rozkwitam na twarzy rumieńcem. Przy Tobie mi serce drży, gdy myślę, że ja... i ty(!) Edytowane 15 Lipca 2022 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 18
Marek.zak1 Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 Cudnie, uroczo i tym podobnie:)
beta_b Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 @Marek.zak1 i tym podobnie. :) Infantylnie, ale tyle człowiek ma codziennie zagwozdek, stresu, długów, deficytów, kombinacji alpejskich, że promowana przeze mnie prostota zyskuje na znaczeniu. Dzięki Marku, przejeżdżam czasami koło Twojego kortu :D wracając z lasu, na Mrówczą i dalej. bb 3
[email protected] Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 @beta_b Zaśpiewaj nam Betko do wtóru, "najładniej" się przyłącz do chóru! Pozdrawiam, piszesz widzę od święta?
Marek.zak1 Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Super, możesz zastukać, a ja w pisaniu podobnie, proste formy, żeby czytelnikowi sprawiać przyjemność i go nie męczyć:). Pozdrawiam.
beta_b Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 @Wędrowiec.1984 refren dobrze podjeżdża pod zwrotki ;) Dzięki za lekturę. @[email protected] Głowa zajęta planowaniem i działaniem, nie ma miejsca na tworzenie. Okresowo tracę zdolność pisania. I to ten czas nastał. @Marek.zak1 Ostatnio było Was trzech. Plecami. Ściskam ciepło. Bb
Marek.zak1 Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 @beta_b Moi rycerze, Andrzej i Grzesiek. Jak zobaczysz bardzo przystojnego faceta, to mój syn, więc warto:).
[email protected] Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 @Marek.zak1 Chyba sąsiedzi, każdy wie jak kto siedzi. Pozdrawiam Was oboje jeszcze raz.
beta_b Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 @Dag Dagus, czy te Panie się wykluczają? Coś za coś? Czy można zamówić obie w pakiecie? Bb
staszeko Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 Niełatwo napisać taki niebanalny tekst; skomponować do tego równie ładną muzykę i byłby przebój lata bez radia. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
beta_b Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 @Kapistrat Niewiadomski Mam do tego już muzykę, jest równy, więc aż się prosi coś rymicznego. Jest o czymś banalnym, ale jeśli nie jest banalny, to bardzo dziękuję. bb
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 Witam - ładnie zaśpiewałaś - Pozdr.
Marek.zak1 Opublikowano 16 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2022 Chciałem dać jeszcze kilka serduszek, ale nie wchodzą, więc masz w pamięci:).
Deonix_ Opublikowano 16 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2022 Szczęśliwa Peela, że ma kogoś, przy kim rozkwita. Mnie od pewnego czasu tego bardzo brakuje. Ale miło było się zatrzymać, poczytać i lekko podskoczyć w tańcu. Pozdrowienia, Deo.
beta_b Opublikowano 17 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2022 @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję Waldku za odwiedziny. @Michał_78 Mam od lat marzenie, żeby tworzyć wspólnie. Filtrować "moja bazę" przez cudzą wrażliwość. Ja tekst, ktoś głos i wykonanie. Mam sporo piosenek, mają melodię wpisaną w słowa, ale to mało. Chodzi mi o interakcję z innym twórcą. Dziękuję za dobre słowa. @Deonix_ to nie jest stan ciągły, zauważona chwila i opowieść o niej. Za chwilę będzie inna i pretekst do pisania. Ściskam Was ciepło. Bb
Justyna Adamczewska Opublikowano 18 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2022 @beta_b Betko super, J.
OloBolo Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2022 fajna piosenka. ...zaraz ripostę zamieszczę, bo mnie trochę korci ;)
Sylwester_Lasota Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2022 Piękna! Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
beta_b Opublikowano 21 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2022 @Justyna Adamczewska @OloBolo @Sylwester_Lasota Wróciłam do komentarzy, ściskam Wszystkich ciepło. bb
Rekomendowane odpowiedzi